NOTICE Bilgilendirme : Bu konu 1515 gün önce başlatıldı . bu konu ile ilgili son cevap yazılmış olabilir.Yeni bir konu açmadan önce gözden geçirin...
Sayfa 3/3 İlkİlk 1 2 3
28 sonuçtan 21 ile 28 arası
Like Tree9Beğeni

Konu: Call of Duty: Black Ops 2 "Vengeance" Dlc Paketi Çıktı !!!

  1. #21
    matrak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09/06/14
    Yaş
    28
    Mesajlar
    2
    Konular
    0
    Teşekkür et
    53
    0 Defa 0 konuda teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    PS3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    User Info
    Son Mesaj
    09-11-2014 14:08
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Call of Duty: Black Ops 2 "Vengeance" Dlc Paketi Çıktı !!!

    DLC yi sorunsuz indirdim ama fix linkinden hata var indiremiyorum yardımcı olursanız sevinrim

  2. #22

    Üyelik tarihi
    02/10/13
    Mesajlar
    26
    Konular
    0
    Teşekkür et
    44
    0 Defa 0 konuda teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    PS3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    User Info
    Son Mesaj
    10-11-2015 21:22
    Tecrübe Puanı
    5

    Cevap: Call of Duty: Black Ops 2 "Vengeance" Dlc Paketi Çıktı !!!

    dlc fix linklerini düzenlermisiniz indirme işlemi gerçekleştiremiyoruz. 1717 olan özellikle

  3. #23

    Üyelik tarihi
    23/07/13
    Yaş
    28
    Mesajlar
    47
    Konular
    0
    Teşekkür et
    44
    5 Defa 3 konuda teşekkür aldı ..
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    User Info
    Son Mesaj
    16-11-2014 20:12
    Tecrübe Puanı
    7

    Cevap: Call of Duty: Black Ops 2 "Vengeance" Dlc Paketi Çıktı !!!

    BLES01717 fix calısmıyor habıre beklıyor aynı sayfada ılgılenırmısınız

  4. #24
    etemm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    28/11/14
    Yaş
    28
    Mesajlar
    1
    Konular
    0
    Teşekkür et
    21
    0 Defa 0 konuda teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    PS3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    User Info
    Son Mesaj
    04-02-2015 02:17
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Call of Duty: Black Ops 2 "Vengeance" Dlc Paketi Çıktı !!!

    beyler bi yardim etseniz dlc paketi indirdim ama fix-i indiremiyorum ? tesekyrler

  5. #25

    Üyelik tarihi
    02/10/13
    Mesajlar
    26
    Konular
    0
    Teşekkür et
    44
    0 Defa 0 konuda teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    PS3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    User Info
    Son Mesaj
    10-11-2015 21:22
    Tecrübe Puanı
    5

    Cevap: Call of Duty: Black Ops 2 "Vengeance" Dlc Paketi Çıktı !!!

    arkadaşlar BLES01717 fix ini tekrar koyabilir misiniz?

  6. #26
    Drix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    08/12/14
    Yaş
    24
    Mesajlar
    9
    Konular
    0
    Teşekkür et
    65
    0 Defa 0 konuda teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    PS3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    User Info
    Son Mesaj
    29-08-2015 22:28
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Call of Duty: Black Ops 2 "Vengeance" Dlc Paketi Çıktı !!!

    bi link bozuk fix daha BLUS1717 DLC FİX İ BOZUK YENİLEYİN LÜTFENNNN

  7. #27
    baybarsturan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16/11/11
    Yer
    ANTALYA
    Yaş
    41
    Mesajlar
    5.235
    Konular
    55
    Teşekkür et
    829
    7.178 Defa 1.630 konuda teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    PS3
    Mentioned
    172 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tecrübe Puanı
    10
    Hesaplar

    Gamertag: baybarsturan PSN ID: baybarsturan Steam ID: baybarsturan

    Cevap: Call of Duty: Black Ops 2 "Vengeance" Dlc Paketi Çıktı !!!

    Alıntı Drix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi link bozuk fix daha BLUS1717 DLC FİX İ BOZUK YENİLEYİN LÜTFENNNN
    Şikayete gerek yok bakarız.

    Bir önceki konuda bu oyunun bütün dlc lerine ait edat linkini vermiştim. O edat lar bütün hepsini kapsıyor. Bakmadın mı?

    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

    Birde şuna dikkat ettim bu oyunun sendeki kodu kaç çünkü diğer konudaki DLC de BLES01718 kodu yazmıştın

    burada BLUS01717 DLC fixi bakıyorsun ama yazmak istediğin BLUS değil BLES sanırım çünkü BLUS01717 diye bir şey yok.

    Ve senin aradağın kod 1717 mi 1718 mi anlayamadım.

    Sende bu oyunun farklı kodlu sürümleri mi var?

    Kısaca kendindeki oyun kodunu kontrol edip sonra istekte bulunursan iyi olur.
    Konu baybarsturan tarafından (29-08-2015 Saat 22:50 ) değiştirilmiştir.
    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

  8. #28

    Üyelik tarihi
    19/06/12
    Mesajlar
    8
    Konular
    0
    Teşekkür et
    34
    0 Defa 0 konuda teşekkür aldı ..
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    User Info
    Son Mesaj
    23-05-2017 14:43
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Call of Duty: Black Ops 2 "Vengeance" Dlc Paketi Çıktı !!!

    merhaba cok tesekkurler bayadır bunu arıyorum cok saolun ama fıx lınkı olmus heralde ınmıyor yenılermısın veya varmı baska lınk cok tesekkurler

Sayfa 3/3 İlkİlk 1 2 3
  • Bu konuyu beğendiniz mi?

    Call of Duty: Black Ops 2 "Vengeance" Dlc Paketi Çıktı !!!

    Güncel Beğeni


    Değerlendirme: Toplam 3 oy almıştır, ortalama Değerlendirmesi 5.00 puandır.

Etiketlenen üyelerin listesi

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •