NOTICE Bilgilendirme : Bu konu 1115 gün önce başlatıldı . bu konu ile ilgili son cevap yazılmış olabilir.Yeni bir konu açmadan önce gözden geçirin...
Sayfa 1/7 1 2 3 ... SonSon
67 sonuçtan 1 ile 10 arası
Like Tree1Beğeni

Konu: PS3 4.65 DOWNGRADE işlemini yapıyoruz 80 tl Oyun hediyeli

  1. #1
    Shn istanbul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09/03/11
    Yer
    istanbul
    Yaş
    34
    Mesajlar
    3.995
    Konular
    481
    Teşekkür et
    1.344
    3.748 Defa 725 konuda teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    PS3
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tecrübe Puanı
    10
    Hesaplar

    Gamertag: shn istanbul PSN ID: codshn Steam ID: shn_ps3

    Yeni PS3 4.65 DOWNGRADE işlemini yapıyoruz 80 tl Oyun hediyeli






    Shn İstanbul



    PS3 4.65 VERSİYONLU PS3 LERE İŞLEM UYGULANMAKTADIR.

    Yanlışlıkla versiyon mu yükselttiniz.Tekrar downgrade olmak zorunda ps3'leriniz.İşlemler bittikten sonra sınırsız oyun keyfini vede ONLİNE oynama keyfini yaşayın.

    GARANTİLİ OLARAK YAPIYORUZ.

    Ps3 downgrade işlemi , Ps3 lerin dahili veya harici hard diskine ps3 oyunlarının yüklenmesi bu oyunların oynanmasını sağlayan bir işlemdir.

    Ps3 downgrade işlemine uygun olan cihazlar şu anda sıfır olarak bulunmamaktadır.

    AVM lerden aldığınız ps3 lerde downgrade işlemi yapılamamaktadır.Bu yüzden eski 2. el bir ps3 bulmanız gerekiyor.

    Ps3 ün altındaki data code adında bir kod bulunmaktadır.

    Bu kod iki hanelidir.


    Downgrade edilebilen SLIM PS3 Modelleri

    1A - 6A - 6B -6C - 6D -7A - 7B -7C -7D - 8A - 8B - 8C -8D – 9A -9B –9C –9D – 0A –0B – 0C – 0D – bu date code a sahip olan ps3 lere downgrade işlemi yapılabilmektedir.

    Kalın kasa ps3 ler için ise alttakı model nolara bakıp ps3 downgrade edilebilirmi edilemezmi bakabilirsiniz.Ps3 kırma yani downgrade işlemleri tarafımızca yapılır.



    FAT Kasa Downgrade Edilebilen Modeller
    Serial: xx-xxxxxxxx-xxxxxxx-CECHH
    Serial: xx-xxxxxxxx-xxxxxxx-CECHI
    Serial: xx-xxxxxxxx-xxxxxxx-CECHJ
    Serial: xx-xxxxxxxx-xxxxxxx-CECHK
    Serial: xx-xxxxxxxx-xxxxxxx-CECHL
    Serial: xx-xxxxxxxx-xxxxxxx-CECHM
    Serial: xx-xxxxxxxx-xxxxxxx-CECHN
    Serial: xx-xxxxxxxx-xxxxxxx-CECHO
    Serial: xx-xxxxxxxx-xxxxxxx-CECHP
    Serial: xx-xxxxxxxx-xxxxxxx-CECHQ

    FAT Kasa Downgrade Edilemeyen Modeller
    Serial: xx-xxxxxxxx-xxxxxxx-CECHA
    Serial: xx-xxxxxxxx-xxxxxxx-CECHB
    Serial: xx-xxxxxxxx-xxxxxxx-CECHC
    Serial: xx-xxxxxxxx-xxxxxxx-CECHD
    Serial: xx-xxxxxxxx-xxxxxxx-CECHE
    Serial: xx-xxxxxxxx-xxxxxxx-CECHF
    Serial: xx-xxxxxxxx-xxxxxxx-CECHG

    Ps3 downgrade kırma işlemi , kalın ve ince modeller yani slim ve fat olmak üzere işlem yapılabilirler.Ps3 versiyonu 4.65 ,4.60 , 4.55 vs.. tümüne işlem uygulanmaktadır.

    İşlem ücreti 80 tl dir.

    Ortalama işlem süresi 1 saat kadardır.Oyun hediyesi vardır.En son oyunlar dahildir.Online da oynayabilirsiniz.Orjinal ps3 oyunlarınızı da eskisi gibi takıp oynamaya devam edebilirsiniz.

    İstanbul dışından güvenli bir şekilde kargo yapabilirsiniz.

    Detaylı bilgi için arayınız.


    Bizi Taklit Edenlerden Uzak Durunuz SHN İSTANBUL Bakırköy'de Başka Şubesi Yoktur.

    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]


    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ][/B][/SIZE][/COLOR]

    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

    Wİİ SOFT MOD-XBOX 360 RGH -JTAG-PS3 DOWNGRADE-PSP OYUNLARI VE TAMİRLERİ


    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

    Kartaltepe Mahallesi ,Mektupçu Sokak No 4 Bakırköy İstanbul

    Mail : shn_istanbul@hotmail.com

    Tel: 0212 660 75 15

    Cep: 0543 329 48 82


    Telefon ile arama saatleri: Sabah 10:30 Akşam 8:30
    Kısa adres tarifleri:

    Bakıröy Meydan'daki Taksim dolmuşlarının tam karşı sokağı.

    Bakırköy Meydan'daki İETT otobus duraklarının bir arka sokağı.

    Dükkan İsmi : Shn İstanbul


    Bizi Taklit Edenlerden Uzak Durunuz SHN İSTANBUL Bakırköy'de Başka Şubesi Yoktur.




    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

  2. Aşağıdaki kullanıcı Shn istanbulkullanıcısına teşekkür ettiler:

    erdemfang (28-07-2015)

  3. #2
    BlackLoqer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    04/11/13
    Yer
    Kocaeli
    Yaş
    19
    Mesajlar
    73
    Konular
    10
    Teşekkür et
    46
    19 Defa 8 konuda teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    PS3
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tecrübe Puanı
    7
    Hesaplar

    PSN ID: KinqBlackLoqer

    Cevap: PS3 4.65 DOWNGRADE işlemini yapıyoruz 80 tl Oyun hediyeli

    Hocam 2A için birşeyler yapamazmıyız ya

  4. #3
    Shn istanbul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09/03/11
    Yer
    istanbul
    Yaş
    34
    Mesajlar
    3.995
    Konular
    481
    Teşekkür et
    1.344
    3.748 Defa 725 konuda teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    PS3
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tecrübe Puanı
    10
    Hesaplar

    Gamertag: shn istanbul PSN ID: codshn Steam ID: shn_ps3

    Cevap: PS3 4.65 DOWNGRADE işlemini yapıyoruz 80 tl Oyun hediyeli

    Malesef onlar için beklemeye devam .
    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ][/B][/SIZE][/COLOR]

    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

    Wİİ SOFT MOD-XBOX 360 RGH -JTAG-PS3 DOWNGRADE-PSP OYUNLARI VE TAMİRLERİ


    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

    Kartaltepe Mahallesi ,Mektupçu Sokak No 4 Bakırköy İstanbul

    Mail : shn_istanbul@hotmail.com

    Tel: 0212 660 75 15

    Cep: 0543 329 48 82


    Telefon ile arama saatleri: Sabah 10:30 Akşam 8:30
    Kısa adres tarifleri:

    Bakıröy Meydan'daki Taksim dolmuşlarının tam karşı sokağı.

    Bakırköy Meydan'daki İETT otobus duraklarının bir arka sokağı.

    Dükkan İsmi : Shn İstanbul


    Bizi Taklit Edenlerden Uzak Durunuz SHN İSTANBUL Bakırköy'de Başka Şubesi Yoktur.




    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

  5. #4
    xx360xx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03/02/14
    Yaş
    26
    Mesajlar
    58
    Konular
    10
    Teşekkür et
    38
    16 Defa 8 konuda teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    PS3
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    User Info
    Son Mesaj
    24-02-2017 01:45
    Son Konu
    lütfen yardım
    Tecrübe Puanı
    6

    Cevap: PS3 4.65 DOWNGRADE işlemini yapıyoruz 80 tl Oyun hediyeli

    ps3 4.60 ofw cihazım var bunu 4.55ofw ye düşüremezmiyim veya size göndersem yapabilirmisiniz(ode kullanıcısıyım)

  6. #5
    Shn istanbul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09/03/11
    Yer
    istanbul
    Yaş
    34
    Mesajlar
    3.995
    Konular
    481
    Teşekkür et
    1.344
    3.748 Defa 725 konuda teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    PS3
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tecrübe Puanı
    10
    Hesaplar

    Gamertag: shn istanbul PSN ID: codshn Steam ID: shn_ps3

    Cevap: PS3 4.65 DOWNGRADE işlemini yapıyoruz 80 tl Oyun hediyeli

    Malesef ode ile çalışan ps3 ler downgrade işlemi olmuyor.Şimdilik tabiki ilerde olabilir.
    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ][/B][/SIZE][/COLOR]

    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

    Wİİ SOFT MOD-XBOX 360 RGH -JTAG-PS3 DOWNGRADE-PSP OYUNLARI VE TAMİRLERİ


    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

    Kartaltepe Mahallesi ,Mektupçu Sokak No 4 Bakırköy İstanbul

    Mail : shn_istanbul@hotmail.com

    Tel: 0212 660 75 15

    Cep: 0543 329 48 82


    Telefon ile arama saatleri: Sabah 10:30 Akşam 8:30
    Kısa adres tarifleri:

    Bakıröy Meydan'daki Taksim dolmuşlarının tam karşı sokağı.

    Bakırköy Meydan'daki İETT otobus duraklarının bir arka sokağı.

    Dükkan İsmi : Shn İstanbul


    Bizi Taklit Edenlerden Uzak Durunuz SHN İSTANBUL Bakırköy'de Başka Şubesi Yoktur.




    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

  7. #6
    ms42kral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05/03/12
    Yer
    İSTANBUL
    Mesajlar
    776
    Konular
    51
    Teşekkür et
    392
    586 Defa 204 konuda teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    PS3
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tecrübe Puanı
    10
    Hesaplar

    PSN ID: ms42kral Steam ID: ms42kral1

    Cevap: PS3 4.65 DOWNGRADE işlemini yapıyoruz 80 tl Oyun hediyeli

    Güven,Memnuniyet,Güler yüzlü Karşılama = Shn İstanbul

  8. #7
    metallistm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    28/04/14
    Mesajlar
    110
    Konular
    3
    Teşekkür et
    89
    9 Defa 6 konuda teşekkür aldı ..
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tecrübe Puanı
    9

    Re: PS3 4.65 DOWNGRADE işlemini yapıyoruz 80 tl Oyun hediyeli

    Online nasil oynaniyor ki. Benim slim kasa 4.55 cfw var 4.60 muktiman

  9. #8

    Üyelik tarihi
    17/10/14
    Mesajlar
    2
    Konular
    0
    Teşekkür et
    0
    0 Defa 0 konuda teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    PS3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    User Info
    Son Mesaj
    17-10-2014 21:42
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: PS3 4.65 DOWNGRADE işlemini yapıyoruz 80 tl Oyun hediyeli

    ben cihazımı yeni aldım modeli cech 4212c süper slim kesin kırılamıyormu bu cihaz

  10. #9
    KeRemx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18/10/14
    Mesajlar
    2
    Konular
    0
    Teşekkür et
    0
    0 Defa 0 konuda teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    PS3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    User Info
    Son Mesaj
    18-10-2014 02:56
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: PS3 4.65 DOWNGRADE işlemini yapıyoruz 80 tl Oyun hediyeli

    1C cihazım downgrade edilebilirmi ?

  11. #10
    baybarsturan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16/11/11
    Yer
    ANTALYA
    Yaş
    41
    Mesajlar
    5.235
    Konular
    55
    Teşekkür et
    829
    7.178 Defa 1.630 konuda teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    PS3
    Mentioned
    172 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tecrübe Puanı
    10
    Hesaplar

    Gamertag: baybarsturan PSN ID: baybarsturan Steam ID: baybarsturan

    Cevap: PS3 4.65 DOWNGRADE işlemini yapıyoruz 80 tl Oyun hediyeli

    Alıntı KeRemx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1C cihazım downgrade edilebilirmi ?
    Maalesef edilemez.
    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

Sayfa 1/7 1 2 3 ... SonSon
  • Bu konuyu beğendiniz mi?

    PS3 4.65 DOWNGRADE işlemini yapıyoruz 80 tl Oyun hediyeli

    Güncel Beğeni


    Değerlendirme: Toplam 16 oy almıştır, ortalama Değerlendirmesi 4.44 puandır.

Etiketlenen üyelerin listesi

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •