TOPlist TOPlist TOPlist TOPlist TOPlist ?irketler TOPlist TOPlist TOPlist
 

NOTICE Bilgilendirme : Bu konu 335 gün önce başlatıldı . bu konu ile ilgili son cevap yazılmış olabilir.Yeni bir konu açmadan önce gözden geçirin...
  • Amused
  • Annoyed
  • Awesome
  • Bemused
  • Cocky
  • Cool
  • Crazy
  • Crying
  • Depressed
  • Down
  • Drunk
  • Embarrased
  • Enraged
  • Friendly
  • Geeky
  • Godly
  • Happy
  • Hateful
  • Hungry
  • Innocent
  • Meh
  • Piratey
  • Poorly
  • Sad
  • Secret
  • Shy
  • Sneaky
  • Tired
  • Wtf
  • Sayfa 20/22 İlkİlk ... 101819202122 SonSon
    218 sonuçtan 191 ile 200 arası
    Like Tree36Beğeni

    Konu: Beyond: Two Souls Ps3 Oyun Çıktı !!!

    1. | Yukarı | #191
      Durum
      Çevrimdışı Offline
      Ruh Hali:
      -----
       
      jkp268 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

      Üyelik tarihi
      26/05/11
      Son ziyareti
      4 Hafta önce
      Arkadaşlar
      0
      Mesajlar
      14
      Konular
      0
      Teşekkür et
      53
      0 Defa 0 konuda teşekkür aldı ..
      Son Mesaj
      07-04-2014 12:14
      Aldığı Beğeniler
      0
      Yaptığı Beğeniler
      0
      Tecrübe Puanı
      0

      Cevap: Beyond: Two Souls Ps3 Oyun Çıktı !!!



    2. | Yukarı | #192
      Durum
      Çevrimdışı Offline
      Ruh Hali:
      Sad
       
      meteoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

      Üyelik tarihi
      13/05/13
      Son ziyareti
      02-06-2014
      Yaş
      16
      Arkadaşlar
      2
      Mesajlar
      39
      Konular
      7
      Teşekkür et
      14
      1 Konu için 1 defa teşekkür aldı ..
      Son Mesaj
      05-12-2013 04:57
      Son Konu
      dahili hdd
      Aldığı Beğeniler
      0
      Yaptığı Beğeniler
      0
      Tecrübe Puanı
      3

      Cevap: Beyond: Two Souls Ps3 Oyun Çıktı !!!



    3. | Yukarı | #193
      Durum
      Çevrimdışı Offline
      DOWNGRADE EDEN YER ARANIR (IN DENIZLI)
      Ruh Hali:
      Cool
       
      kardandon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

      Üyelik tarihi
      28/07/11
      Son ziyareti
      4 Gün önce
      Cinsiyet
      Bay
      Konsol
      PS3
      Version
      4.21 Ofw
      Ülke
      Turkey
      Yer
      Ev
      Takım
      GS
      Arkadaşlar
      4
      Mesajlar
      311
      Konular
      33
      Teşekkür et
      53
      111 Defa 45 konuda teşekkür aldı ..
      İlgi Alanı
      PS3
      Son Mesaj
      05-07-2014 22:03
      Son Konu
      Lol
      Aldığı Beğeniler
      12
      Yaptığı Beğeniler
      4
      Tecrübe Puanı
      10
      Hesaplar

      PSN ID: xKardandonx

      Cevap: Beyond: Two Souls Ps3 Oyun Çıktı !!!


           Ps3-Scofield-PS3 Bilgileri
      • ModelModel                                 :Slim
      • Model NumarasıModel Numarası                 :
      • Date KoduDate Kodu                          :8E
      • BoyutBoyut                                 :320 GB
      • VersionVersion                              :4.21 Ofw
           Bilgisayar -Scofield-PC Bilgileri
      • İşlemciİşlemci                 :Intel Core 2 duo
      • RAMRAM                     :4GB - DDR3
      • Ekran KartıEkran Kartı          :ATI Radeon HD
      • İşletim Sistemiİşletim Sistemi     :Windows 8 -64 bit
      • BağlantıBağlantı               :4 MBps -TTNET NetLimitsiz
      [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]
      [/B][/SIZE]

    4. Aşağıdaki kullanıcı kardandonkullanıcısına teşekkür ettiler:

      greyone01 (18-10-2013)

    5. | Yukarı | #194
      Durum
      Çevrimdışı Offline
      Ruh Hali:
      Wtf
       
      greyone01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

      Üyelik tarihi
      17/08/13
      Son ziyareti
      4 Gün önce
      Cinsiyet
      Bay
      Konsol
      PS3
      Ülke
      Turkey
      Yer
      İzmir
      Takım
      GS
      Arkadaşlar
      0
      Mesajlar
      14
      Konular
      1
      Teşekkür et
      71
      0 Defa 0 konuda teşekkür aldı ..
      Aldığı Beğeniler
      0
      Yaptığı Beğeniler
      0
      Tecrübe Puanı
      0

      Cevap: Beyond: Two Souls Ps3 Oyun Çıktı !!!



    6. | Yukarı | #195
      Durum
      Çevrimdışı Offline
      DOWNGRADE EDEN YER ARANIR (IN DENIZLI)
      Ruh Hali:
      Cool
       
      kardandon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

      Üyelik tarihi
      28/07/11
      Son ziyareti
      4 Gün önce
      Cinsiyet
      Bay
      Konsol
      PS3
      Version
      4.21 Ofw
      Ülke
      Turkey
      Yer
      Ev
      Takım
      GS
      Arkadaşlar
      4
      Mesajlar
      311
      Konular
      33
      Teşekkür et
      53
      111 Defa 45 konuda teşekkür aldı ..
      İlgi Alanı
      PS3
      Son Mesaj
      05-07-2014 22:03
      Son Konu
      Lol
      Aldığı Beğeniler
      12
      Yaptığı Beğeniler
      4
      Tecrübe Puanı
      10
      Hesaplar

      PSN ID: xKardandonx

      Cevap: Beyond: Two Souls Ps3 Oyun Çıktı !!!


           Ps3-Scofield-PS3 Bilgileri
      • ModelModel                                 :Slim
      • Model NumarasıModel Numarası                 :
      • Date KoduDate Kodu                          :8E
      • BoyutBoyut                                 :320 GB
      • VersionVersion                              :4.21 Ofw
           Bilgisayar -Scofield-PC Bilgileri
      • İşlemciİşlemci                 :Intel Core 2 duo
      • RAMRAM                     :4GB - DDR3
      • Ekran KartıEkran Kartı          :ATI Radeon HD
      • İşletim Sistemiİşletim Sistemi     :Windows 8 -64 bit
      • BağlantıBağlantı               :4 MBps -TTNET NetLimitsiz
      [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]
      [/B][/SIZE]

    7. | Yukarı | #196
      Durum
      Çevrimdışı Offline
      Ruh Hali:
      Sad
       
      meteoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

      Üyelik tarihi
      13/05/13
      Son ziyareti
      02-06-2014
      Yaş
      16
      Arkadaşlar
      2
      Mesajlar
      39
      Konular
      7
      Teşekkür et
      14
      1 Konu için 1 defa teşekkür aldı ..
      Son Mesaj
      05-12-2013 04:57
      Son Konu
      dahili hdd
      Aldığı Beğeniler
      0
      Yaptığı Beğeniler
      0
      Tecrübe Puanı
      3

      Cevap: Beyond: Two Souls Ps3 Oyun Çıktı !!!



    8. | Yukarı | #197
      Durum
      Çevrimdışı Offline
      --Bir güzele, güzelliğini hatırlatmak isterdim,aynalardan evvel--
      Ruh Hali:
      Happy
       
      Scofield - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

      Adı
      Emre
      Üyelik tarihi
      16/03/11
      Son ziyareti
      2 Saat önce
      Sosyal Ağ
      Cinsiyet
      Bay
      Konsol
      PS3
      Version
      Rogero 4.46 Cfw
      Ülke
      Turkey
      Yer
      İstanbul
      Arkadaşlar
      100
      Mesajlar
      3.981
      Konular
      1793
      Teşekkür et
      1
      73.067 Defa 2.266 konuda teşekkür aldı ..
      İlgi Alanı
      PS3
      Aldığı Beğeniler
      2171
      Yaptığı Beğeniler
      21
      Tecrübe Puanı
      10
      Hesaplar

      Gamertag: ScofieldXbox PSN ID: Scofield_Ps Steam ID: scofield_pc
           Favori Oyun-Scofield-Favori OyunFavori Oyun -Scofield-
    9. Oyun Adı: God Of War 3
    10. Cevap: Beyond: Two Souls Ps3 Oyun Çıktı !!!


           Ps3-Scofield-PS3 Bilgileri
      • ModelModel                                 :Slim
      • Model NumarasıModel Numarası                 :CECH-2504B
      • Date KoduDate Kodu                          :0C
      • BoyutBoyut                                 :320 GB
      • VersionVersion                              :Rogero 4.46 Cfw
           Bilgisayar -Scofield-PC Bilgileri
      • İşlemciİşlemci                 :Intel Core i3 -3220 , 3.30GHz
      • RAMRAM                     :4 GB - DDR3 - 1333 MHz
      • Ekran KartıEkran Kartı          :Asus Radeon HD 7870
      • İşletim Sistemiİşletim Sistemi     :Windows 7 - 64 Bit
      • BağlantıBağlantı               :8 MBps - TTNET NetLimitsiz



      [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]
      Scofield Tasarım Scofield Tasarım Scofield Tasarım Scofield Tasarım Scofield Tasarım Scofield Tasarım Scofield Tasarım Scofield Tasarım Scofield Tasarım Scofield Tasarım

    11. | Yukarı | #198
      Durum
      Çevrimdışı Offline
      Ruh Hali:
      -----
       
      semioli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

      Üyelik tarihi
      03/01/12
      Son ziyareti
      07-06-2014
      Arkadaşlar
      0
      Mesajlar
      9
      Konular
      0
      Teşekkür et
      23
      0 Defa 0 konuda teşekkür aldı ..
      Son Mesaj
      18-02-2014 00:06
      Aldığı Beğeniler
      0
      Yaptığı Beğeniler
      0
      Tecrübe Puanı
      0

      Re: Beyond: Two Souls Ps3 Oyun Çıktı !!!



    12. | Yukarı | #199
      Durum
      Çevrimdışı Offline
      sercioz
      Ruh Hali:
      Cool
       
      sercioz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

      Üyelik tarihi
      19/06/11
      Son ziyareti
      17-07-2014
      Cinsiyet
      Bay
      Konsol
      PS3
      Version
      Rogero 4.50 Cfw
      Ülke
      Turkey
      Yer
      ist
      Takım
      GS
      Arkadaşlar
      0
      Mesajlar
      9
      Konular
      0
      Teşekkür et
      49
      1 konu için 2 defa Teşekkür aldı ..
      İlgi Alanı
      PS3
      Son Mesaj
      17-06-2014 12:17
      Aldığı Beğeniler
      0
      Yaptığı Beğeniler
      1
      Tecrübe Puanı
      0

      Cevap: Beyond: Two Souls Ps3 Oyun Çıktı !!!


           Bilgisayar -Scofield-PC Bilgileri
      • İşlemciİşlemci                 :q6600
      • RAMRAM                     :8 gb
      • Ekran KartıEkran Kartı          :
      • İşletim Sistemiİşletim Sistemi     :xp
      • BağlantıBağlantı               :5 mbps

    13. | Yukarı | #200
      Durum
      Çevrimdışı Offline
      Ruh Hali:
      Crazy
       
      Dante16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

      Üyelik tarihi
      31/01/13
      Son ziyareti
      3 Hafta önce
      Cinsiyet
      Bay
      Konsol
      PS3
      Version
      Rogero 4.50 Cfw
      Ülke
      Turkey
      Yer
      İstanbul
      Takım
      GS
      Arkadaşlar
      1
      Mesajlar
      22
      Konular
      3
      Teşekkür et
      32
      0 Defa 0 konuda teşekkür aldı ..
      İlgi Alanı
      PS3
      Aldığı Beğeniler
      1
      Yaptığı Beğeniler
      0
      Tecrübe Puanı
      3
      Hesaplar

      PSN ID: Sosyetic

      Cevap: Beyond: Two Souls Ps3 Oyun Çıktı !!!


           Ps3-Scofield-PS3 Bilgileri
      • ModelModel                                 :Slim
      • Model NumarasıModel Numarası                 :
      • Date KoduDate Kodu                          :1A
      • BoyutBoyut                                 :320 GB
      • VersionVersion                              :Rogero 4.50 Cfw

      Let'S Rock Dante !

    Sayfa 20/22 İlkİlk ... 101819202122 SonSon
    • Bu konuyu beğendiniz mi?

      Beyond: Two Souls Ps3 Oyun Çıktı !!!

      Güncel Beğeni


      Değerlendirme: Toplam 7 oy almıştır, ortalama Değerlendirmesi 4.86 puandır.

    Etiketlenen üyelerin listesi

    Yetkileriniz

    • Konu Acma Yetkiniz Yok
    • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
    • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
    • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
    •  
    Styles Design by:
    facebook_left
    twitter_left
    google_left