NOTICE Bilgilendirme : Bu konu 1404 gün önce başlatıldı . bu konu ile ilgili son cevap yazılmış olabilir.Yeni bir konu açmadan önce gözden geçirin...
Sayfa 1/2 1 2 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası
Like Tree4Beğeni

Konu: One Piece: Pirate Warriors 2 Ps3 Oyun Çıktı !!!

  1. #1
    Scofield - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16/03/11
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    4.536
    Konular
    2044
    Teşekkür et
    2
    144.347 Defa 2.738 konuda teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    PS3
    Mentioned
    270 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tecrübe Puanı
    10
    Hesaplar

    Gamertag: ScofieldXbox PSN ID: Scofield_Ps Steam ID: scofield_pc

    PS3 One Piece: Pirate Warriors 2 Ps3 Oyun Çıktı !!!

    BLES01913





    ** Gizli İçerik: Emeğe saygı açısından teşekkür butonunu kullanıp linkleri görebilirsiniz **



    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]











    EMEĞE KARŞILIK TEŞEKKÜRLERİNİZİ BEKLİYORUZ !!!
    cold_X, kakahoho ve snno beğendiler

    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

  2. Bu Mesaj için Scofieldİsimli Kullanıcıya, 103Üyemiz Teşekkür Etmiştir:

    77bjk77 (28-08-2013), aganigi45 (28-09-2013), akrep45 (30-09-2013), aldorado5858 (02-11-2013), alemdarxx (27-08-2013), alparslan123 (14-10-2013), Anarkos (08-09-2013), ashtray (23-10-2013), asrin1981 (28-09-2013), azemi (25-08-2013), azmah (25-08-2013), batuhun41 (17-10-2013), bilbobaggins (15-11-2013), bryan (29-08-2013), bulent58 (26-08-2013), BurninqIce (15-01-2014), bye_anatolia (25-08-2013), byte (02-09-2013), carteryusuf (04-09-2013), celik__1907 (27-01-2014), cold_X (25-08-2013), Cosanostrazz (13-01-2014), cyberst (25-08-2013), d2k01 (26-08-2013), Deckboy (31-03-2014), deepburn96 (28-08-2013), degeraysan (28-08-2013), designxn (28-09-2013), dnzxxl (27-08-2013), doktorhakan (18-11-2013), egitimsart54 (25-08-2013), ernesto (23-01-2014), ersin_84 (27-12-2013), eto007 (21-12-2013), fuev (13-11-2013), gardenia (05-02-2014), gassly (11-11-2014), ghostfc (13-09-2013), gigos (22-09-2013), hakanvar36 (28-05-2014), hayalet66 (13-09-2013), ibrahimoo (21-12-2013), idgultekin (11-11-2013), iflayev (26-06-2014), incognito (28-08-2013), jacko30 (07-09-2013), jnr_star (25-08-2013), kadir77 (27-08-2013), kakahoho (25-08-2013), karanefes (25-08-2013), kargen63 (25-08-2013), kaya67300 (06-12-2013), kayhan1155 (01-10-2013), kratos-03 (27-08-2013), kronos (09-09-2013), lilalo (25-08-2013), mahir76 (31-08-2013), matadorgs (25-08-2013), memox (04-09-2013), mhmmdrl07 (05-01-2014), MrChame (30-10-2013), murgiz (07-09-2013), niko (26-09-2013), Ozil10 (11-09-2013), ozkara8 (04-09-2013), patoskratos27 (10-09-2013), pimpofthesea (29-08-2013), pumataj (01-09-2013), raxs (26-09-2013), Restless (19-02-2014), retto (25-08-2013), ribobozom (21-12-2013), saftabu (25-08-2013), sdtgns (05-09-2013), sercanas (29-08-2013), serkutc (25-08-2013), sersev (26-08-2013), sewader (23-09-2013), SHARINGAN83 (08-11-2013), snno (02-05-2014), solamnus (28-08-2013), suilen (17-12-2013), sundown (25-08-2013), sxxs (11-11-2013), talha787 (25-08-2013), TARZANLAR (17-09-2013), turab15 (26-08-2013), tutmu (10-09-2013), twofbirdrock (09-01-2014), ulaslan7 (17-08-2015), umut19071985 (20-09-2013), umutsekiz123 (26-08-2013), Viqureux (11-12-2013), whitesnake (30-08-2013), yasin9668 (31-08-2013), ybinboga (25-08-2013), yilmaz33 (30-08-2013), yugiyami (25-08-2013), yılmazz (06-01-2014), zaragoza (25-08-2013), zeydd14 (27-09-2013), ^^HooK^^ (25-08-2013), şekercikız (12-12-2013)

  3. #2

    Üyelik tarihi
    02/10/12
    Mesajlar
    14
    Konular
    0
    Teşekkür et
    115
    7 Defa 2 konuda teşekkür aldı ..
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    User Info
    Son Mesaj
    19-03-2014 12:22
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: One Piece: Pirate Warriors 2 Ps3 Oyun Çıktı !!!

    fix adresi silinmiş

  4. #3
    kardandon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    28/07/11
    Yer
    Ev
    Mesajlar
    316
    Konular
    35
    Teşekkür et
    85
    154 Defa 52 konuda teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    PS3
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tecrübe Puanı
    10
    Hesaplar

    PSN ID: xKardandonx

    Cevap: One Piece: Pirate Warriors 2 Ps3 Oyun Çıktı !!!

    Alıntı Scofield Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BLES01913




    ***Hidden content cannot be quoted.***



    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]











    EMEĞE KARŞILIK TEŞEKKÜRLERİNİZİ BEKLİYORUZ !!!
    Teşekkürler


    Sent from my iPad using Tapatalk HD
    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]
    [/B][/SIZE]

  5. Bu Mesaj için kardandonİsimli Kullanıcıya, 2Üyemiz Teşekkür Etmiştir:

    mhmmdrl07 (05-01-2014), pimpofthesea (07-09-2013)

  6. #4

    Üyelik tarihi
    26/01/13
    Mesajlar
    12
    Konular
    0
    Teşekkür et
    108
    2 Defa 2 konuda teşekkür aldı ..
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    User Info
    Son Mesaj
    14-03-2015 16:35
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: One Piece: Pirate Warriors 2 Ps3 Oyun Çıktı !!!

    fix silinmiş...

  7. #5

    Üyelik tarihi
    24/04/11
    Mesajlar
    21
    Konular
    0
    Teşekkür et
    27
    0 Defa 0 konuda teşekkür aldı ..
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    User Info
    Son Mesaj
    09-09-2013 03:24
    Tecrübe Puanı
    8

    Cevap: One Piece: Pirate Warriors 2 Ps3 Oyun Çıktı !!!

    teşekkür ettik de neye etik hacı linkler de oyun fix de gidik torrent verin bari hızlı mızlı olsun fix de içinde olsun lütfen.

  8. #6

    Üyelik tarihi
    26/06/11
    Mesajlar
    8
    Konular
    0
    Teşekkür et
    162
    0 Defa 0 konuda teşekkür aldı ..
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    User Info
    Son Mesaj
    15-09-2013 20:29
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: One Piece: Pirate Warriors 2 Ps3 Oyun Çıktı !!!

    scofiled usta mümkünmü bu oyunu tekrar putlocker upload yapman?
    ve sunuda söylemek isterimki emeklerine karsilik cok tesekürler

  9. #7

    Üyelik tarihi
    24/10/12
    Mesajlar
    5
    Konular
    0
    Teşekkür et
    74
    0 Defa 0 konuda teşekkür aldı ..
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    User Info
    Son Mesaj
    28-09-2014 13:52
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: One Piece: Pirate Warriors 2 Ps3 Oyun Çıktı !!!

    SLM arkaddaşlar ben one piece pirate warriors 2 nin********** linklerini buldum yanlız nasıl ekliycemi bilemiyorum yardımcı olursanız linklerini eklerim

  10. #8
    Scofield - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16/03/11
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    4.536
    Konular
    2044
    Teşekkür et
    2
    144.347 Defa 2.738 konuda teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    PS3
    Mentioned
    270 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tecrübe Puanı
    10
    Hesaplar

    Gamertag: ScofieldXbox PSN ID: Scofield_Ps Steam ID: scofield_pc

    Cevap: One Piece: Pirate Warriors 2 Ps3 Oyun Çıktı !!!

    Alıntı solamnus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    SLM arkaddaşlar ben one piece pirate warriors 2 nin ******* linklerini buldum yanlız nasıl ekliycemi bilemiyorum yardımcı olursanız linklerini eklerim
    Açık link paylaşımı yasaktır.İlgin için teşekkürler...

    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

  11. Aşağıdaki kullanıcı Scofieldkullanıcısına teşekkür ettiler:

    buuuraq (02-10-2013)

  12. #9
    Scofield - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16/03/11
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    4.536
    Konular
    2044
    Teşekkür et
    2
    144.347 Defa 2.738 konuda teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    PS3
    Mentioned
    270 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tecrübe Puanı
    10
    Hesaplar

    Gamertag: ScofieldXbox PSN ID: Scofield_Ps Steam ID: scofield_pc

    Cevap: One Piece: Pirate Warriors 2 Ps3 Oyun Çıktı !!!

    Alıntı kronos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkür ettik de neye etik hacı linkler de oyun fix de gidik torrent verin bari hızlı mızlı olsun fix de içinde olsun lütfen.
    Alıntı jacko30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    scofiled usta mümkünmü bu oyunu tekrar putlocker upload yapman?
    ve sunuda söylemek isterimki emeklerine karsilik cok tesekürler
    Linkler yenilendi

    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

  13. #10
    ribobozom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03/02/13
    Mesajlar
    15
    Konular
    0
    Teşekkür et
    20
    3 Defa 3 konuda teşekkür aldı ..
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    User Info
    Son Mesaj
    21-12-2013 14:28
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: One Piece: Pirate Warriors 2 Ps3 Oyun Çıktı !!!

    1 i oynamadım ve animede 65. bölüm deyim spoiler yermiyim yoksa ilk 1 imi oynayayım
    LORKE LORKE LORKE LORKE HANIMEY LORKE

Sayfa 1/2 1 2 SonSon
  • Bu konuyu beğendiniz mi?

    One Piece: Pirate Warriors 2 Ps3 Oyun Çıktı !!!

    Güncel Beğeni


    Değerlendirme: Toplam 2 oy almıştır, ortalama Değerlendirmesi 5.00 puandır.

Etiketlenen üyelerin listesi

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •