• Arama Kutusu:

  • NOTICE Notice: This is an old thread. It was started 603 days ago, there may be recent replies. Consider making a new thread before posting.
    Page 20 of 23 FirstFirst ... 101819202122 ... LastLast
    Results 191 to 200 of 224
    Like Tree37Likes

    Thread: Beyond: Two Souls Ps3 Oyun Çıktı !!!

    1. #191
      jkp268's Avatar
      @Tag

      Cevap: Beyond: Two Souls Ps3 Oyun Çıktı !!!

      bu oyunu 3.55 de çalıştıramadım siyah ekranda takılıp kaldı.

    2. #192
      meteoman's Avatar
      @Tag

      Cevap: Beyond: Two Souls Ps3 Oyun Çıktı !!!

      teşekkürler

    3. #193
      kardandon's Avatar
      @Tag

      Cevap: Beyond: Two Souls Ps3 Oyun Çıktı !!!

      Quote Originally Posted by greyone01 View Post
      Oyun süper yalnız bir bölümü geçemiyorum ya arkadaşlar yardım edin. konu açtım cevap gelmedi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]. o yüzden buraya yazayım dedim. kolu hareket ettirip suyu boşaltmamızı istediği yerde takıldım kaldım yapamıyor da.
      mobil cihazından oyna tavsiyem
      [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]
      [/B][/SIZE]

    4. The Following User Says Thank You to kardandon For This Useful Post:

      greyone01 (18-10-2013)

    5. #194
      greyone01's Avatar
      @Tag

      Cevap: Beyond: Two Souls Ps3 Oyun Çıktı !!!

      Quote Originally Posted by kardandon View Post
      mobil cihazından oyna tavsiyem
      güzel tavsiye ama benim telefon samsung star pek açacağını düşünmüyorum

    6. #195
      kardandon's Avatar
      @Tag

      Cevap: Beyond: Two Souls Ps3 Oyun Çıktı !!!

      Quote Originally Posted by greyone01 View Post
      güzel tavsiye ama benim telefon samsung star pek açacağını düşünmüyorum
      tablet de olur
      [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]
      [/B][/SIZE]

    7. #196
      meteoman's Avatar
      @Tag

      Cevap: Beyond: Two Souls Ps3 Oyun Çıktı !!!

      oyunu indirdim açıldı teşekkür ederim ama türkçe altyazı yok onu nasıl halledebiliriz ?

    8. #197
      Scofield's Avatar
      @Tag

      Cevap: Beyond: Two Souls Ps3 Oyun Çıktı !!!

      Quote Originally Posted by meteoman View Post
      oyunu indirdim açıldı teşekkür ederim ama türkçe altyazı yok onu nasıl halledebiliriz ?
      Rica ederim.Oyunda tr altyazı var,sadece ufak bir sorun var bunuda alttaki linkte yer alan konudan çözebilirsin

      [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

    9. #198
      semioli's Avatar
      @Tag

      Re: Beyond: Two Souls Ps3 Oyun Çıktı !!!

      Peki oyunu oynarken donma sorunu yaşayan var mı? İlk kez ps3 bir oyunda donuyor ve fişini çekmek zorunda kalıyorum! Pc'mi bu ya!?

    10. #199
      sercioz's Avatar
      @Tag

      Cevap: Beyond: Two Souls Ps3 Oyun Çıktı !!!

      oyuna her girişinmde oynadıgım tüm bölümler gidiyor bir türlü anlam veremedim data dosyası bozuldu yeniden yüklenecek diyor evet diyorum oyunun başından başlıyor çözümlerinizi bekliyorum dil dosyasını değiştirdim bu arada

    11. #200
      Dante16's Avatar
      @Tag

      Cevap: Beyond: Two Souls Ps3 Oyun Çıktı !!!

      Abi öncelikle çok teşekkürlerde bende jdownloader var putlocker ile hızlı indirmek istiyorumda putlocker linkleri yok simgesi var kendi yok ekliyebilirmisiniz ?

      Let'S Rock Dante !

    Page 20 of 23 FirstFirst ... 101819202122 ... LastLast

    User Tag List

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •