NOTICE Bilgilendirme : Bu konu 883 gün önce başlatıldı . bu konu ile ilgili son cevap yazılmış olabilir.Yeni bir konu açmadan önce gözden geçirin...
Sayfa 2/2 İlkİlk 1 2
19 sonuçtan 11 ile 19 arası
Like Tree14Beğeni

Konu: Castlevania: Lords of Shadow Türkçe Yama Çıktı !!!

  1. #11
    one41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    13/02/13
    Mesajlar
    58
    Konular
    2
    Teşekkür et
    193
    20 Defa 13 konuda teşekkür aldı ..
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tecrübe Puanı
    7

    Cevap: Castlevania: Lords of Shadow Türkçe Yama Çıktı !!!

    Arkadaşlar bu dosya 1gb büyük diye indiremiyorum ne yapmam lazım bilen varmı

  2. #12
    baybarsturan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16/11/11
    Yer
    ANTALYA
    Yaş
    41
    Mesajlar
    5.235
    Konular
    55
    Teşekkür et
    829
    7.178 Defa 1.630 konuda teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    PS3
    Mentioned
    172 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tecrübe Puanı
    10
    Hesaplar

    Gamertag: baybarsturan PSN ID: baybarsturan Steam ID: baybarsturan

    Cevap: Castlevania: Lords of Shadow Türkçe Yama Çıktı !!!

    Alıntı one41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bu dosya 1gb büyük diye indiremiyorum ne yapmam lazım bilen varmı
    Öyle indirememe gibi bir sorun yok. Güzel güzel iniyor ben indirdim.

    Chrome browser ile dene. Bunu kullanıyorsan ie browser ile dene.
    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

  3. Aşağıdaki kullanıcı baybarsturankullanıcısına teşekkür ettiler:

    one41 (20-05-2015)

  4. #13
    kratos60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    23/08/13
    Yer
    Tokat merkez
    Mesajlar
    50
    Konular
    0
    Teşekkür et
    174
    16 Defa 8 konuda teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    PS3
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    User Info
    Son Mesaj
    29-05-2015 15:22
    Tecrübe Puanı
    7

    Cevap: Castlevania: Lords of Shadow Türkçe Yama Çıktı !!!

    Ben oyunu indirdim ilk açılışta oyun acilıyor (kitap yüklerken) işlem hatası uyarısı yazıyor başka indireyim dedim ama oyunun baska link ini bulamadım yardımcı olabilirmisiniz Saygılar

  5. #14
    SOLO_TURK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18/01/15
    Yaş
    36
    Mesajlar
    1
    Konular
    0
    Teşekkür et
    4
    0 Defa 0 konuda teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    PS3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    User Info
    Son Mesaj
    29-05-2015 17:01
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Castlevania: Lords of Shadow Türkçe Yama Çıktı !!!

    Ellerine sağlık...

  6. #15
    darki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    20/12/13
    Mesajlar
    12
    Konular
    0
    Teşekkür et
    40
    3 Defa 2 konuda teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    PS3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    User Info
    Son Mesaj
    05-10-2015 19:38
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Castlevania: Lords of Shadow Türkçe Yama Çıktı !!!

    Paylaşım için teşekkürler.
    son bölümü oynarken Unhandled Error hatası ile karşılaştım. Nasıl düzeltebilirim bilgisi olan var mı?

  7. #16
    baybarsturan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16/11/11
    Yer
    ANTALYA
    Yaş
    41
    Mesajlar
    5.235
    Konular
    55
    Teşekkür et
    829
    7.178 Defa 1.630 konuda teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    PS3
    Mentioned
    172 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tecrübe Puanı
    10
    Hesaplar

    Gamertag: baybarsturan PSN ID: baybarsturan Steam ID: baybarsturan

    Cevap: Castlevania: Lords of Shadow Türkçe Yama Çıktı !!!

    Alıntı darki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Paylaşım için teşekkürler.
    son bölümü oynarken Unhandled Error hatası ile karşılaştım. Nasıl düzeltebilirim bilgisi olan var mı?
    Ben denemediğimden bilemiyorum.

    Oyunun yamasız orijinal dosyasını geri yükleyerek (inşallah yedek almışsındır çünkü 1 GB boyutunda) son bölümü orijinal dilinde oynayıp bitirmeyi deneyebilirsin.
    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

  8. #17
    darki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    20/12/13
    Mesajlar
    12
    Konular
    0
    Teşekkür et
    40
    3 Defa 2 konuda teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    PS3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    User Info
    Son Mesaj
    05-10-2015 19:38
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Castlevania: Lords of Shadow Türkçe Yama Çıktı !!!

    Alıntı baybarsturan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben denemediğimden bilemiyorum.

    Oyunun yamasız orijinal dosyasını geri yükleyerek (inşallah yedek almışsındır çünkü 1 GB boyutunda) son bölümü orijinal dilinde oynayıp bitirmeyi deneyebilirsin.
    Cvp için teşekkürler dostum. Yedek almamıştım. Ama ilk paylaşılan eski yamayı indirmiş olabilirim, tekrar indirdim inş. olur.

  9. #18
    Scofield - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16/03/11
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    4.536
    Konular
    2044
    Teşekkür et
    2
    144.347 Defa 2.738 konuda teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    PS3
    Mentioned
    270 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tecrübe Puanı
    10
    Hesaplar

    Gamertag: ScofieldXbox PSN ID: Scofield_Ps Steam ID: scofield_pc

    Cevap: Castlevania: Lords of Shadow Türkçe Yama Çıktı !!!

    *****

    Alıntı Scofield Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Türkçe yama link'i konuya eklenmiştir.

    Dipnot: Oyunu baştan sona test ederek bitirdim.Türkçe yamada oyunu etkileyecek herhangi bir sorun bulunmamaktadır.

    Test süresince gösterdiğiniz anlayışa teşekkür ederim.Konuya düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

    Herkese iyi oyunlar dilerim.
    *****

    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

  10. Aşağıdaki kullanıcı Scofieldkullanıcısına teşekkür ettiler:

    barbaris (23-05-2016)

  11. #19

    Üyelik tarihi
    25/05/17
    Mesajlar
    1
    Konular
    0
    Teşekkür et
    2
    0 Defa 0 konuda teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    PS3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    User Info
    Son Mesaj
    25-05-2017 12:21
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Castlevania: Lords of Shadow Türkçe Yama Çıktı !!!

    teşekkürler

Sayfa 2/2 İlkİlk 1 2
  • Konuyu değerlendir: Bu konuyu beğendiniz mi?

    Castlevania: Lords of Shadow Türkçe Yama Çıktı !!!


    Değerlendirme: Toplam 0 oy almıştır, ortalama Değerlendirmesi puandır.

Etiketlenen üyelerin listesi

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •