NOTICE Bilgilendirme : Bu konu 941 gün önce başlatıldı . bu konu ile ilgili son cevap yazılmış olabilir.Yeni bir konu açmadan önce gözden geçirin...
Sayfa 1/2 1 2 SonSon
19 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Castlevania: Lords of Shadow Türkçe Yama Çıktı !!!

  1. #1

    Üyelik tarihi
    16/03/11
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    4.536
    Konular
    2044
    Teşekkür et
    2
    144.347 Defa 2.738 konuda teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    PS3
    Mentioned
    270 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tecrübe Puanı
    10
    Hesaplar

    Gamertag: ScofieldXbox PSN ID: Scofield_Ps Steam ID: scofield_pc

    Castlevania: Lords of Shadow Türkçe Yama Çıktı !!!



    Buradan indirebilirsiniz:
    ** Gizli İçerik: Emeğe saygı açısından teşekkür butonunu kullanıp linkleri görebilirsiniz **

    Oyunu çeviren: OyunÇeviri - (Mehmet Ali FIRAT) teşekkürler...

    Ps3'e göre düzenleme port etme: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

    Kurulum: İndirdiğiniz arşivi çıkartın, içindeki PS3_GAME klasörünü oyunun içine atıp, çıkan değiştirme sorusunu evet yapıp işlemi bitirin.Bu işlemi yapmadan önce değiştirilen dosyanın yedeğini alın.Hepsi bu kadar.


    Menü ve Arayüz

    100%


    Diyaloglar

    100%


    Senaryo

    100%

    İyi oyunlar


















































    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

  2. Bu Mesaj için Scofieldİsimli Kullanıcıya, 138Üyemiz Teşekkür Etmiştir:

    5810murat (29-04-2015), afatsum (12-04-2016), akrepemrah (07-08-2015), AkınOyun (26-11-2015), alparslan321 (30-06-2015), alperen123 (07-10-2015), alpilkay22 (10-05-2015), antu69 (02-09-2015), arif02 (04-11-2015), ASKİCİN (27-06-2015), asya (30-09-2015), atakan7892 (19-11-2015), aykuyruk (21-05-2015), Ayrınmen (09-09-2015), balkan1972 (02-07-2015), barbaris (21-03-2016), bayonet (19-05-2015), berksoy (27-09-2015), brate (20-10-2015), burakbasn (04-08-2015), burak_rap12 (02-10-2015), caner__305 (12-07-2015), cengiz gündoğdu (15-12-2015), cevik07 (27-04-2015), cixxxx (30-08-2015), cogito (06-09-2015), conan34 (28-04-2015), cool1571 (09-08-2015), corbaci (14-06-2015), CrazYKiLL (02-02-2016), crf_sky (19-06-2015), crow_27 (28-05-2015), dahaka123 (10-05-2015), dammy (28-04-2015), darki (12-05-2015), demon01 (17-05-2015), detay.72 (01-06-2015), Dionysus (29-05-2015), djslow10 (10-05-2015), doktorhakan (15-05-2015), doktorhakan01 (13-12-2015), dtgfb (07-06-2015), emin61 (21-01-2016), engin108 (22-05-2015), erdi51 (29-08-2015), ersan3370 (25-05-2017), exi (10-06-2015), firefly (18-05-2015), frooo (15-05-2015), gaske (12-12-2016), gezcin (24-05-2016), gita_ci (13-06-2015), gokhancosan (19-12-2015), GuPa (12-05-2015), hardrocks (06-10-2015), hdr72 (27-04-2015), Heise (20-09-2015), hellsan (02-08-2015), ilayda2002 (06-10-2015), immortal_6354 (15-06-2015), jubba (17-07-2015), kanuni232 (17-11-2016), karafaca (28-05-2015), karga35 (14-03-2016), Kasatka (05-09-2015), kayzer_sozee (11-05-2015), KAZA (13-05-2015), kickboxerr (28-07-2016), kilicchop (01-05-2015), kin_ittifak (24-02-2016), KoNFiÇYüS (11-05-2015), kptankorku (12-06-2015), kratos60 (28-04-2015), lovestory (17-05-2015), ltfdmr1979 (12-05-2015), lubu (12-05-2015), malik (30-04-2015), maraz29 (17-05-2015), melihçelik (11-10-2015), Memoli44 (26-11-2015), memox1982 (15-06-2015), mendil (10-05-2015), meridian (01-05-2015), mert2012 (19-05-2015), MeTaLgEaR (28-04-2015), metin.er (28-04-2015), mevdut (01-01-2016), monemu (14-05-2015), Mtn (27-03-2016), muratdurmus89 (04-11-2015), musa613 (01-06-2017), negativeday (23-07-2015), nemo123 (20-11-2015), NOOB SAIBOT (03-08-2016), nostem710 (29-06-2015), omeriyibas (13-04-2016), one41 (10-05-2015), onucel (13-09-2015), opeth3d (23-02-2017), orko123 (24-11-2015), orphales (06-08-2015), OrtamkaoS (12-05-2015), patoloji58 (28-04-2015), phinesx (02-11-2015), polat90 (03-01-2017), polyo (10-05-2015), ref (14-07-2015), rockstar (05-06-2015), s7w7n (24-05-2015), sekkocan (21-05-2015), serdar07 (10-08-2015), sersev (14-05-2015), sexiboy (19-12-2015), shalala (12-07-2016), sharpblade (21-10-2015), snooker2o14 (28-04-2015), SOLO_TURK (29-05-2015), stick (02-10-2015), storyofus (11-05-2015), stylerbb (27-06-2015), sybermafia (19-04-2016), sysclop (27-12-2015), thisrock84 (11-05-2015), tolga93 (05-08-2016), Tugayy (28-05-2015), uğur23 (11-06-2015), wildcrab (20-04-2016), wwwrwww (25-02-2016), xalo63 (10-06-2015), xmenler09 (28-04-2015), yaramaz (28-04-2015), yavuzhan (15-05-2015), yebac (19-10-2015), Yenal (13-05-2015), yuco1905 (15-07-2015), zaragoza (10-05-2015), ^^HooK^^ (20-05-2015), şasi (28-04-2015)

  3. #2
    one41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    13/02/13
    Mesajlar
    58
    Konular
    2
    Teşekkür et
    193
    20 Defa 13 konuda teşekkür aldı ..
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tecrübe Puanı
    7

    Cevap: Castlevania: Lords of Shadow Türkçe Yama Çalışması !!!

    Oyunu oynuyordum yarısına kadar geldim sırf türkçe yaması çıkıyor diye bıraktım oynamayı sabırsızlıkla bekliyorum..diğer yarım kalan yamalarınada allah yardımcın olsun scofield

  4. #3
    xmenler09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    04/09/14
    Mesajlar
    32
    Konular
    2
    Teşekkür et
    179
    9 Defa 7 konuda teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    PS3
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tecrübe Puanı
    5

    Cevap: Castlevania: Lords of Shadow Türkçe Yama Çalışması !!!

    link yok açılmyor

  5. #4
    baybarsturan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16/11/11
    Yer
    ANTALYA
    Yaş
    41
    Mesajlar
    5.235
    Konular
    55
    Teşekkür et
    829
    7.178 Defa 1.630 konuda teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    PS3
    Mentioned
    172 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tecrübe Puanı
    10
    Hesaplar

    Gamertag: baybarsturan PSN ID: baybarsturan Steam ID: baybarsturan

    Cevap: Castlevania: Lords of Shadow Türkçe Yama Çalışması !!!

    Alıntı xmenler09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    link yok açılmyor
    Konu başlığını iyi okuyun. Henüz yama çıkmadı. Hazır olunca paylaşılacak.

    Castlevania: Lords of Shadow Türkçe Yama Çalışması !!!

    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

  6. #5
    dammy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    25/10/14
    Mesajlar
    13
    Konular
    0
    Teşekkür et
    26
    0 Defa 0 konuda teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    X-BOX 360
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    User Info
    Son Mesaj
    11-10-2015 15:24
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Castlevania: Lords of Shadow Türkçe Yama Çalışması !!!

    ellerine sağlık senin sayende ps3 oyuncuları anlayarak bir oyun daha bitirebilecek

  7. #6

    Üyelik tarihi
    16/03/11
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    4.536
    Konular
    2044
    Teşekkür et
    2
    144.347 Defa 2.738 konuda teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    PS3
    Mentioned
    270 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tecrübe Puanı
    10
    Hesaplar

    Gamertag: ScofieldXbox PSN ID: Scofield_Ps Steam ID: scofield_pc

    Cevap: Castlevania: Lords of Shadow Türkçe Yama Çıktı !!!

    Türkçe yama link'i konuya eklenmiştir.

    Dipnot: Oyunu baştan sona test ederek bitirdim.Türkçe yamada oyunu etkileyecek herhangi bir sorun bulunmamaktadır.

    Test süresince gösterdiğiniz anlayışa teşekkür ederim.Konuya düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

    Herkese iyi oyunlar dilerim.

    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

  8. Aşağıdaki kullanıcı Scofieldkullanıcısına teşekkür ettiler:

    one41 (10-05-2015)

  9. #7
    dahaka123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21/09/11
    Mesajlar
    111
    Konular
    5
    Teşekkür et
    153
    16 Defa 12 konuda teşekkür aldı ..
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    User Info
    Son Mesaj
    21-01-2016 20:33
    Son Konu
    Ratchet & Clank
    Tecrübe Puanı
    10

    Cevap: Castlevania: Lords of Shadow Türkçe Yama Çıktı !!!

    Emeğine sağlık

  10. Aşağıdaki kullanıcı dahaka123kullanıcısına teşekkür ettiler:

    ersan3370 (25-05-2017)

  11. #8
    baybarsturan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16/11/11
    Yer
    ANTALYA
    Yaş
    41
    Mesajlar
    5.235
    Konular
    55
    Teşekkür et
    829
    7.178 Defa 1.630 konuda teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    PS3
    Mentioned
    172 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tecrübe Puanı
    10
    Hesaplar

    Gamertag: baybarsturan PSN ID: baybarsturan Steam ID: baybarsturan

    Cevap: Castlevania: Lords of Shadow Türkçe Yama Çıktı !!!

    Alıntı Scofield Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Türkçe yama link'i konuya eklenmiştir.

    Dipnot: Oyunu baştan sona test ederek bitirdim.Türkçe yamada oyunu etkileyecek herhangi bir sorun bulunmamaktadır.

    Test süresince gösterdiğiniz anlayışa teşekkür ederim.Konuya düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

    Herkese iyi oyunlar dilerim.
    Thanks bro.


    ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME

    Yama Scofield kardeşim tarafından PS3 'e port edilmiştir. Emeğine teşekkürler.

    Aşağıdaki tarih ve saat bilgisi dahilinde ilk ps3oyun.com sitesinde yayınlanmıştır.


    Konu Açılış Tarihi:
    27-04-2015

    Saat:
    22:02


    Test Sonrası Yama Çıkış Tarihi:
    10-05-2015

    Saat:

    12:30

    Yamayı başka sitelerde paylaşacak olan kişiler lütfen Scofield adını yamanın altında paylaşın. Emeğe saygı.
    Konu baybarsturan tarafından (10-05-2015 Saat 18:06 ) değiştirilmiştir.
    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

  12. Bu Mesaj için baybarsturanİsimli Kullanıcıya, 2Üyemiz Teşekkür Etmiştir:

    dammy (12-05-2015), onucel (13-09-2015)

  13. #9

    Üyelik tarihi
    19/01/13
    Mesajlar
    42
    Konular
    3
    Teşekkür et
    54
    4 Defa 4 konuda teşekkür aldı ..
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tecrübe Puanı
    7

    Cevap: Castlevania: Lords of Shadow Türkçe Yama Çıktı !!!

    tesekkurler eline saglık

  14. Aşağıdaki kullanıcı manyagkullanıcısına teşekkür ettiler:

    onucel (13-09-2015)

  15. #10
    one41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    13/02/13
    Mesajlar
    58
    Konular
    2
    Teşekkür et
    193
    20 Defa 13 konuda teşekkür aldı ..
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tecrübe Puanı
    7

    Cevap: Castlevania: Lords of Shadow Türkçe Yama Çıktı !!!

    süper süper süper

Sayfa 1/2 1 2 SonSon
  • Konuyu değerlendir: Bu konuyu beğendiniz mi?

    Castlevania: Lords of Shadow Türkçe Yama Çıktı !!!


    Değerlendirme: Toplam 0 oy almıştır, ortalama Değerlendirmesi puandır.

Etiketlenen üyelerin listesi

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •