• Arama Kutusu:

  • NOTICE Notice: This is an old thread. It was started 598 days ago, there may be recent replies. Consider making a new thread before posting.
    Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast
    Results 21 to 30 of 95
    Like Tree64Likes

    Thread: Beyond: Two Souls Türkçe Altyazı Sorunu ve Çözümü !!!

    1. #21
      mistikdream's Avatar
      @Tag

      Re: Beyond: Two Souls Türkçe Altyazı Sorunu ve Çözümü !!!

      tesekkürler

    2. #22
      numb87's Avatar
      @Tag

      Cevap: Beyond: Two Souls Türkçe Altyazı Sorunu ve Çözümü !!!

      bende halen siyah ekranda kalıyor ? fix yapıp verdigin dosyayıda degistim ancak sorun devam ediyor

    3. #23
      one41's Avatar
      @Tag

      Cevap: Beyond: Two Souls Türkçe Altyazı Sorunu ve Çözümü !!!

      arkadaşlar cahilliğime verin bu sku.sdat dosyası oyunun altyazı dosyasımı acaba ???

    4. #24
      Durum
      Çevrimdışı Offline
      ★ piyanistim_23 ★
      piyanistim_23's Avatar
      @Tag

      Cevap: Beyond: Two Souls Türkçe Altyazı Sorunu ve Çözümü !!!

      Çok teŞekkÜrler kardeŞİm elİne saĞlik.senİn gİbİler olmazsa bİzler ne yapardik.

    5. #25
      CaPkIn's Avatar
      @Tag

      Cevap: Beyond: Two Souls Türkçe Altyazı Sorunu ve Çözümü !!!

      Quote Originally Posted by numb87 View Post
      bende halen siyah ekranda kalıyor ? fix yapıp verdigin dosyayıda degistim ancak sorun devam ediyor
      Harici hdd e at. multiman de oyunun üzerine gel kareye bas çıkan sayfada sol altta harici hdd seç siyah ekran sorunun kalmaması lazım. Aynını ben yaşadım böyle geçtim sorunu.
      [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

    6. #26
      lagrilas's Avatar
      @Tag

      Re: Beyond: Two Souls Türkçe Altyazı Sorunu ve Çözümü !!!

      tesekkurler

    7. #27
      SagiTTariuS's Avatar
      @Tag

      Cevap: Beyond: Two Souls Türkçe Altyazı Sorunu ve Çözümü !!!

      Merhaba türkçe oynuyordum ps3 kapadım sabah açtığımda tekrar ingilizce oldu yardımcı olursanız memnun olurum

    8. #28
      Scofield's Avatar
      @Tag

      Cevap: Beyond: Two Souls Türkçe Altyazı Sorunu ve Çözümü !!!

      Quote Originally Posted by SagiTTariuS View Post
      Merhaba türkçe oynuyordum ps3 kapadım sabah açtığımda tekrar ingilizce oldu yardımcı olursanız memnun olurum
      Kardeşim ps3'ün oyun sekmesinde yer alan "Oyun verileri" kısmından oyunun datasını bulup sil sonra buradaki dosyayı oyunun içinde bulunan USRDIR klasörüne at hepsi bu kadar

    9. #29
      SagiTTariuS's Avatar
      @Tag

      Cevap: Beyond: Two Souls Türkçe Altyazı Sorunu ve Çözümü !!!

      Teşekkür ederim kardeşim

    10. #30
      xcmuratx's Avatar
      @Tag

      Cevap: Beyond: Two Souls Türkçe Altyazı Sorunu ve Çözümü !!!

      sagol dostum

    Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast

    User Tag List

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •