NOTICE Bilgilendirme : Bu konu 1475 gün önce başlatıldı . bu konu ile ilgili son cevap yazılmış olabilir.Yeni bir konu açmadan önce gözden geçirin...
Sayfa 3/14 İlkİlk 1 2 3 4 5 13 ... SonSon
140 sonuçtan 21 ile 30 arası
Like Tree70Beğeni

Konu: Beyond: Two Souls Türkçe Altyazı Sorunu ve Çözümü !!!

  1. #21

    Üyelik tarihi
    23/04/12
    Mesajlar
    38
    Konular
    1
    Teşekkür et
    15
    8 Defa 4 konuda teşekkür aldı ..
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tecrübe Puanı
    7

    Re: Beyond: Two Souls Türkçe Altyazı Sorunu ve Çözümü !!!

    tesekkürler

  2. #22

    Üyelik tarihi
    11/08/11
    Mesajlar
    1
    Konular
    0
    Teşekkür et
    4
    0 Defa 0 konuda teşekkür aldı ..
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    User Info
    Son Mesaj
    06-10-2013 14:54
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Beyond: Two Souls Türkçe Altyazı Sorunu ve Çözümü !!!

    bende halen siyah ekranda kalıyor ? fix yapıp verdigin dosyayıda degistim ancak sorun devam ediyor

  3. #23
    one41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    13/02/13
    Mesajlar
    58
    Konular
    2
    Teşekkür et
    193
    20 Defa 13 konuda teşekkür aldı ..
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tecrübe Puanı
    7

    Cevap: Beyond: Two Souls Türkçe Altyazı Sorunu ve Çözümü !!!

    arkadaşlar cahilliğime verin bu sku.sdat dosyası oyunun altyazı dosyasımı acaba ???

  4. #24
    piyanistim_23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    25/08/11
    Mesajlar
    6
    Konular
    1
    Teşekkür et
    145
    1 Konu için 1 defa teşekkür aldı ..
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Beyond: Two Souls Türkçe Altyazı Sorunu ve Çözümü !!!

    Çok teŞekkÜrler kardeŞİm elİne saĞlik.senİn gİbİler olmazsa bİzler ne yapardik.

  5. #25
    CaPkIn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    28/05/11
    Yer
    İSTANBUL
    Yaş
    37
    Mesajlar
    72
    Konular
    2
    Teşekkür et
    143
    14 Defa 7 konuda teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    PS3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tecrübe Puanı
    10
    Hesaplar

    PSN ID: CaPkIn_Ali

    Cevap: Beyond: Two Souls Türkçe Altyazı Sorunu ve Çözümü !!!

    Alıntı numb87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende halen siyah ekranda kalıyor ? fix yapıp verdigin dosyayıda degistim ancak sorun devam ediyor
    Harici hdd e at. multiman de oyunun üzerine gel kareye bas çıkan sayfada sol altta harici hdd seç siyah ekran sorunun kalmaması lazım. Aynını ben yaşadım böyle geçtim sorunu.
    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

  6. #26

    Üyelik tarihi
    06/12/11
    Mesajlar
    22
    Konular
    0
    Teşekkür et
    0
    1 Konu için 1 defa teşekkür aldı ..
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    User Info
    Son Mesaj
    09-11-2013 17:42
    Tecrübe Puanı
    7

    Re: Beyond: Two Souls Türkçe Altyazı Sorunu ve Çözümü !!!

    tesekkurler

  7. #27
    SagiTTariuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    26/10/11
    Yer
    istanbul
    Mesajlar
    11
    Konular
    0
    Teşekkür et
    75
    1 Konu için 1 defa teşekkür aldı ..
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    User Info
    Son Mesaj
    19-09-2014 23:19
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Beyond: Two Souls Türkçe Altyazı Sorunu ve Çözümü !!!

    Merhaba türkçe oynuyordum ps3 kapadım sabah açtığımda tekrar ingilizce oldu yardımcı olursanız memnun olurum

  8. #28
    Scofield - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16/03/11
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    4.536
    Konular
    2044
    Teşekkür et
    2
    144.347 Defa 2.738 konuda teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    PS3
    Mentioned
    270 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tecrübe Puanı
    10
    Hesaplar

    Gamertag: ScofieldXbox PSN ID: Scofield_Ps Steam ID: scofield_pc

    Cevap: Beyond: Two Souls Türkçe Altyazı Sorunu ve Çözümü !!!

    Alıntı SagiTTariuS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba türkçe oynuyordum ps3 kapadım sabah açtığımda tekrar ingilizce oldu yardımcı olursanız memnun olurum
    Kardeşim ps3'ün oyun sekmesinde yer alan "Oyun verileri" kısmından oyunun datasını bulup sil sonra buradaki dosyayı oyunun içinde bulunan USRDIR klasörüne at hepsi bu kadar

    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

  9. #29
    SagiTTariuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    26/10/11
    Yer
    istanbul
    Mesajlar
    11
    Konular
    0
    Teşekkür et
    75
    1 Konu için 1 defa teşekkür aldı ..
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    User Info
    Son Mesaj
    19-09-2014 23:19
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Beyond: Two Souls Türkçe Altyazı Sorunu ve Çözümü !!!

    Teşekkür ederim kardeşim

  10. #30

    Üyelik tarihi
    13/08/13
    Mesajlar
    1
    Konular
    0
    Teşekkür et
    1
    0 Defa 0 konuda teşekkür aldı ..
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    User Info
    Son Mesaj
    08-10-2013 22:50
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Beyond: Two Souls Türkçe Altyazı Sorunu ve Çözümü !!!

    sagol dostum

Sayfa 3/14 İlkİlk 1 2 3 4 5 13 ... SonSon
  • Bu konuyu beğendiniz mi?

    Beyond: Two Souls Türkçe Altyazı Sorunu ve Çözümü !!!

    Güncel Beğeni


    Değerlendirme: Toplam 15 oy almıştır, ortalama Değerlendirmesi 4.27 puandır.

Etiketlenen üyelerin listesi

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •