NOTICE Bilgilendirme : Bu konu 1622 gün önce başlatıldı . bu konu ile ilgili son cevap yazılmış olabilir.Yeni bir konu açmadan önce gözden geçirin...
10 sonuçtan 1 ile 10 arası
Like Tree1Beğeni
  • 1 Post By Shn istanbul

Konu: Ps3 sifir kol 100% orjİnal sony shn İstanbul garantİsİ

  1. #1
    Shn istanbul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09/03/11
    Yer
    istanbul
    Yaş
    34
    Mesajlar
    3.995
    Konular
    481
    Teşekkür et
    1.344
    3.748 Defa 725 konuda teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    PS3
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tecrübe Puanı
    10
    Hesaplar

    Gamertag: shn istanbul PSN ID: codshn Steam ID: shn_ps3

    Ps3 sifir kol 100% orjİnal sony shn İstanbul garantİsİ


    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]


    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

    Fiyatı : 110 tl dolar kurunun yükselmesi ile fiyat 110 tl olmuştur


    PS3 SIFIR KOL 100% ORJİNAL SONY SHN İSTANBUL GARANTİSİ

    Sıfır ps3 orjinal ps3 dualshock 3 titreşimli ve sixaxis kol

    Ürün açılmamış sıfır kutusundadır.

    istanbul dışı kargo ile gönderim yapılır .

    Toplu alımlarda fiyattta indirim yapılmaktadır.


    Yan sanayi sony kol değildir.

    100% orjinaldir.

    Eski kollarınızı tamir ediyoruz tıklayın

    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]
    kawurma Bunu Beğendi
    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ][/B][/SIZE][/COLOR]

    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

    Wİİ SOFT MOD-XBOX 360 RGH -JTAG-PS3 DOWNGRADE-PSP OYUNLARI VE TAMİRLERİ


    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

    Kartaltepe Mahallesi ,Mektupçu Sokak No 4 Bakırköy İstanbul

    Mail : shn_istanbul@hotmail.com

    Tel: 0212 660 75 15

    Cep: 0543 329 48 82


    Telefon ile arama saatleri: Sabah 10:30 Akşam 8:30
    Kısa adres tarifleri:

    Bakıröy Meydan'daki Taksim dolmuşlarının tam karşı sokağı.

    Bakırköy Meydan'daki İETT otobus duraklarının bir arka sokağı.

    Dükkan İsmi : Shn İstanbul


    Bizi Taklit Edenlerden Uzak Durunuz SHN İSTANBUL Bakırköy'de Başka Şubesi Yoktur.




    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

  2. Aşağıdaki kullanıcı Shn istanbulkullanıcısına teşekkür ettiler:

    kawurma (25-09-2013)

  3. #2

    Üyelik tarihi
    24/06/11
    Mesajlar
    30
    Konular
    2
    Teşekkür et
    8
    57 Defa 10 konuda teşekkür aldı ..
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tecrübe Puanı
    8

    Cevap: Ps3 sifir kol 100% orjİnal sony shn İstanbul garantİsİ

    Merhaba şahin abi bi kaç sorum olucak

    1 . Kolun Renkleri var mı acaba Beyaz Mavi gibi
    2 Kargo ile gönderimde ödeme nasıl oluyor acaba kapıda ödeme var mı

  4. #3
    Shn istanbul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09/03/11
    Yer
    istanbul
    Yaş
    34
    Mesajlar
    3.995
    Konular
    481
    Teşekkür et
    1.344
    3.748 Defa 725 konuda teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    PS3
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tecrübe Puanı
    10
    Hesaplar

    Gamertag: shn istanbul PSN ID: codshn Steam ID: shn_ps3

    Cevap: Ps3 sifir kol 100% orjİnal sony shn İstanbul garantİsİ

    Malesef sadece siyah ps3 kolu mevcuttur.Kargo ile gönderim yapabiliriz.
    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ][/B][/SIZE][/COLOR]

    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

    Wİİ SOFT MOD-XBOX 360 RGH -JTAG-PS3 DOWNGRADE-PSP OYUNLARI VE TAMİRLERİ


    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

    Kartaltepe Mahallesi ,Mektupçu Sokak No 4 Bakırköy İstanbul

    Mail : shn_istanbul@hotmail.com

    Tel: 0212 660 75 15

    Cep: 0543 329 48 82


    Telefon ile arama saatleri: Sabah 10:30 Akşam 8:30
    Kısa adres tarifleri:

    Bakıröy Meydan'daki Taksim dolmuşlarının tam karşı sokağı.

    Bakırköy Meydan'daki İETT otobus duraklarının bir arka sokağı.

    Dükkan İsmi : Shn İstanbul


    Bizi Taklit Edenlerden Uzak Durunuz SHN İSTANBUL Bakırköy'de Başka Şubesi Yoktur.




    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

  5. #4

    Üyelik tarihi
    24/06/11
    Mesajlar
    30
    Konular
    2
    Teşekkür et
    8
    57 Defa 10 konuda teşekkür aldı ..
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tecrübe Puanı
    8

    Cevap: Ps3 sifir kol 100% orjİnal sony shn İstanbul garantİsİ

    kargo ile gönderimde kargo ücreti ne adar ve 90 tl yi kapıda mı ödüycem acaba ?

  6. #5

    Üyelik tarihi
    22/08/12
    Mesajlar
    9
    Konular
    0
    Teşekkür et
    73
    0 Defa 0 konuda teşekkür aldı ..
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    User Info
    Son Mesaj
    21-05-2015 20:17
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Ps3 sifir kol 100% orjİnal sony shn İstanbul garantİsİ

    2.el ps3 kol satıyormusunuz

  7. #6

    Üyelik tarihi
    16/08/12
    Mesajlar
    50
    Konular
    3
    Teşekkür et
    97
    9 Defa 6 konuda teşekkür aldı ..
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tecrübe Puanı
    8

    Cevap: Ps3 sifir kol 100% orjİnal sony shn İstanbul garantİsİ

    orjinal olduğunu nasıl anlarız garantisi varmı ?

  8. #7
    ForzaRoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    19/09/12
    Yer
    Bursa
    Yaş
    30
    Mesajlar
    141
    Konular
    11
    Teşekkür et
    87
    20 Defa 15 konuda teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    PS3
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    User Info
    Son Mesaj
    25-12-2015 11:20
    Son Konu
    Nba15
    Tecrübe Puanı
    10

    Cevap: Ps3 sifir kol 100% orjİnal sony shn İstanbul garantİsİ

    Eğer kapıda ödeme imkanı varsa ben bir adet almak istiyorum. Ürün geldikten sonra bilgisini burada paylaşırım. Ancak bu zamana kadar aldığım hiç bir kol maalesef orjinal çıkmadı. Pes dışındaki analog ile oynanan oyunlarda kullanabildik. Eğer şahin abininki orjinal değilde biraz bile yakınsa bence kafiidir. Geçen ay golddan 1 kol aldım o bile sahte çıktı

    Cevabını beklerim şahin abi. adres bilgilerini Ö.M atabilirim.

  9. #8
    kawaimusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    27/08/12
    Mesajlar
    15
    Konular
    0
    Teşekkür et
    65
    4 Defa 4 konuda teşekkür aldı ..
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    User Info
    Son Mesaj
    11-08-2014 21:52
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Ps3 sifir kol 100% orjİnal sony shn İstanbul garantİsİ

    Merhaba İçinde Orijinal USB Şarj Kablosu Mevcutmudur

  10. #9
    nathandrake - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16/07/14
    Yer
    kuşadası
    Yaş
    39
    Mesajlar
    22
    Konular
    0
    Teşekkür et
    72
    1 Konu için 1 defa teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    PS3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    User Info
    Son Mesaj
    11-03-2015 21:35
    Tecrübe Puanı
    5
    Hesaplar

    PSN ID: legendistanbul78 Steam ID: abstergo78

    Cevap: Ps3 sifir kol 100% orjİnal sony shn İstanbul garantİsİ

    bana tam board olan kol lazım ,varsa elinizde alayım


    4.65 ırısman 2.64 ps3 slim full online

  11. #10

    Üyelik tarihi
    30/10/11
    Mesajlar
    5
    Konular
    2
    Teşekkür et
    9
    0 Defa 0 konuda teşekkür aldı ..
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Ps3 sifir kol 100% orjİnal sony shn İstanbul garantİsİ

    ürün tam board mudur

  • Bu konuyu beğendiniz mi?

    Ps3 sifir kol 100% orjİnal sony shn İstanbul garantİsİ

    Güncel Beğeni


    Değerlendirme: Toplam 1 oy almıştır, ortalama Değerlendirmesi 5.00 puandır.

Etiketlenen üyelerin listesi

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •