NOTICE Bilgilendirme : Bu konu 551 gün önce başlatıldı . bu konu ile ilgili son cevap yazılmış olabilir.Yeni bir konu açmadan önce gözden geçirin...
Sayfa 1/3 1 2 3 SonSon
26 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: PS4 2.50 CFW | PS4 Kırıldı mı ? | Mart 2016

  1. #1
    MBYurttutan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    15/07/15
    Mesajlar
    360
    Konular
    15
    Teşekkür et
    80
    994 Defa 59 konuda teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    PS3
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tecrübe Puanı
    10

    Yeni PS4 2.50 CFW | PS4 Kırıldı mı ? | Mart 2016

    AŞAĞI TARAFTA DEBUG SETTİNGS
    @rewadm19 ucuza oyun satıyor ama PS4 hard diski dolduğu zaman para verip aldığınız sonra da bitirdiğiniz oynamadağınız oyunları silmek zorundasın

    Oyunları tekrardan alacak gücün de yoksa hard disk yükseltemiyorsunuz çünkü oyunları yedekleyemiyorsunuz.


    Eğer PS4 , Xbox One gibi harici harddisk desteği vermezse kırdırmayı düşünürm .

    Çünkü 1TB yeter mi bana bilemedim

    Belkide PS4 kırdırmamın tek sebebi harici harddisk olabilir . Gelismeleri yorumlardan takip edebilirsiniz




    ** Gizli İçerik: Emeğe saygı açısından teşekkür butonunu kullanıp linkleri görebilirsiniz **
    Konu MBYurttutan tarafından (23-03-2016 Saat 18:30 ) değiştirilmiştir.

  2. Bu Mesaj için MBYurttutanİsimli Kullanıcıya, 100Üyemiz Teşekkür Etmiştir:

    38ahmetcan (23-03-2016), 9410278 (08-07-2016), ackerley (13-07-2016), adil9207 (24-03-2016), AjtonGurizi (14-04-2016), arena1453 (22-03-2016), arif02 (22-03-2016), atilla74 (29-03-2016), baha27 (22-03-2016), barisbasaran (06-04-2016), berhos (27-04-2016), bhe (23-03-2016), BlackLoqer (16-04-2017), bo0t54 (14-07-2016), Bordo38 (24-05-2016), braveheart_ugur (07-04-2016), burhan12 (25-03-2016), cengiz gündoğdu (20-04-2016), citircafe (26-04-2016), classlord23 (25-03-2016), classs70 (30-03-2016), cool1571 (22-03-2016), defectboy1 (23-03-2016), Emre4545 (22-03-2016), endernur (26-04-2016), eren2129 (23-03-2016), erhan700 (23-03-2016), erkinongul (08-07-2016), falcon01 (15-04-2016), FERRA (24-03-2016), ferroli19 (25-03-2016), ferro_1987 (23-03-2016), gema11 (25-03-2016), gfcan (01-04-2016), gskeremcem (20-04-2016), happy_devil (16-04-2016), horusisboss (02-06-2017), iskocc (23-03-2016), kahla (24-04-2016), kahweci_x (19-04-2016), kardandon (17-06-2016), kawaimusu (08-04-2016), kingofmk (29-03-2016), kingps3 (22-03-2016), korkusuz (25-06-2016), krinkron (30-04-2016), lost_wake_up (02-04-2016), lubu (22-03-2016), lustral (23-07-2016), malik (25-03-2016), mami- (22-03-2016), mendieta (12-07-2016), mert1474 (02-04-2016), MeTaLgEaR (26-03-2016), MeYKha (02-07-2016), mirsan (06-05-2016), misaki (26-03-2016), nano16 (22-03-2016), ndrcnr (26-03-2016), objektif1907 (08-04-2016), onurs891 (05-04-2016), orhanhenry (06-04-2016), ous3458 (23-03-2016), ozen_91 (02-04-2016), Pascalnouma53 (30-03-2016), predator689 (31-03-2016), psthegame (27-03-2016), reco064 (26-03-2016), salih311 (23-03-2016), salih_m (09-05-2016), sam (06-05-2016), samuray39 (24-03-2016), saruhan (26-03-2016), serra_net (30-04-2016), sersev (22-03-2016), sevimli (22-03-2016), Shn istanbul (23-03-2016), smk (27-03-2016), snner84 (24-03-2016), sokan969 (22-03-2016), talha787 (22-03-2016), TARZANLAR (27-03-2016), Thebouncer (12-04-2016), thecanti24 (23-04-2016), TIRREK (22-03-2016), tivasor (22-03-2016), turkerlercafe (28-03-2016), tween2008 (22-03-2016), vmn2525 (14-04-2016), volkin (04-04-2016), welt (24-03-2016), Wolfy (10-12-2016), wolowo (04-04-2016), xalo63 (23-03-2016), xsilver (22-03-2016), xyunusx666 (30-05-2016), yaramaz (25-03-2016), yargisiz (21-09-2016), ygtkrcyr (22-03-2016), zincirq (27-05-2016)

  3. #2
    arena1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16/03/15
    Mesajlar
    6
    Konular
    0
    Teşekkür et
    96
    2 Defa 2 konuda teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    PS3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    User Info
    Son Mesaj
    27-03-2016 13:05
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Ps4 2.50 cfw | ps4 kirildi | mart 2016

    inşallah inşallah

  4. #3
    MBYurttutan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    15/07/15
    Mesajlar
    360
    Konular
    15
    Teşekkür et
    80
    994 Defa 59 konuda teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    PS3
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tecrübe Puanı
    10

    Cevap: Ps4 2.50 cfw | ps4 kirildi | mart 2016

    Alıntı arena1453 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    inşallah inşallah
    @rewadm19 ucuza oyun satıyor ama PS4 hard diski dolduğu zaman para verip aldığınız sonra da bitirdiğiniz oynamadağınız oyunları silmek zorundasın

    Oyunları tekrardan alacak gücün de yoksa hard disk yükseltemiyorsunuz çünkü oyunları yedekleyemiyorsunuz.


    Eğer PS4 , Xbox One gibi harici harddisk desteği vermezse kırdırmayı düşünürm .

    Çünkü 1TB yeter mi bana bilemedim

    Belkide PS4 kırdırmamın tek sebebi harici harddisk olabilir .


    Konu MBYurttutan tarafından (22-03-2016 Saat 23:13 ) değiştirilmiştir.

  5. #4
    zepharoth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    12/10/15
    Mesajlar
    41
    Konular
    0
    Teşekkür et
    4
    13 Defa 13 konuda teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    PS3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    User Info
    Son Mesaj
    27-06-2016 06:29
    Tecrübe Puanı
    4
    Hesaplar

    PSN ID: zepharooth

    Cevap: Ps4 2.50 cfw | ps4 kirildi | mart 2016

    Ben kirildigina inanmiyorum, 17 yasindaki ergen hatunun ipiyle kuyuya inilmez

  6. Aşağıdaki kullanıcı zepharothkullanıcısına teşekkür ettiler:

    prince12 (10-04-2016)

  7. #5
    MBYurttutan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    15/07/15
    Mesajlar
    360
    Konular
    15
    Teşekkür et
    80
    994 Defa 59 konuda teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    PS3
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tecrübe Puanı
    10

    Cevap: Ps4 2.50 cfw | ps4 kirildi | mart 2016

    Alıntı zepharoth Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben kirildigina inanmiyorum, 17 yasindaki ergen hatunun ipiyle kuyuya inilmez
    bende ps4oyun dan aldım SHN ıstanbul paylaşmış.

    17 yaşındaki ergen hatun derken ?? orayı anlamadım ?!

  8. #6
    zepharoth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    12/10/15
    Mesajlar
    41
    Konular
    0
    Teşekkür et
    4
    13 Defa 13 konuda teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    PS3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    User Info
    Son Mesaj
    27-06-2016 06:29
    Tecrübe Puanı
    4
    Hesaplar

    PSN ID: zepharooth

    Cevap: Ps4 2.50 cfw | ps4 kirildi | mart 2016

    Alıntı MBYurttutan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende ps4oyun dan aldım SHN ıstanbul paylaşmış.

    17 yaşındaki ergen hatun derken ?? orayı anlamadım ?!
    SHN Istanbul'a lafim yok, olamaz da zaten.
    PS4'u kirdigini iddia eden gelistirici daha once hack aleminde somut katkisi olmayan 17 yasindaki bir hatun kisi, saibeli bir durum yani, onu kastettim

  9. #7
    MBYurttutan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    15/07/15
    Mesajlar
    360
    Konular
    15
    Teşekkür et
    80
    994 Defa 59 konuda teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    PS3
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tecrübe Puanı
    10

    Cevap: Ps4 2.50 cfw | ps4 kirildi | mart 2016

    haa tamam ahaha.

  10. #8

    Üyelik tarihi
    07/05/11
    Yaş
    25
    Mesajlar
    28
    Konular
    2
    Teşekkür et
    25
    7 Defa 4 konuda teşekkür aldı ..
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tecrübe Puanı
    8

    Cevap: PS4 2.50 CFW | PS4 Kırıldı | Mart 2016

    Kirilirsa ps5 Çikar

  11. #9
    zepharoth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    12/10/15
    Mesajlar
    41
    Konular
    0
    Teşekkür et
    4
    13 Defa 13 konuda teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    PS3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    User Info
    Son Mesaj
    27-06-2016 06:29
    Tecrübe Puanı
    4
    Hesaplar

    PSN ID: zepharooth

    Cevap: PS4 2.50 CFW | PS4 Kırıldı | Mart 2016

    PS5 degil de 4K oyun destegi veren PS4,5 cikaracaklar diye soylenti var PSVR ile birlikte

  12. Aşağıdaki kullanıcı zepharothkullanıcısına teşekkür ettiler:

    barbaris (24-03-2016)

  13. #10
    Shn istanbul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09/03/11
    Yer
    istanbul
    Yaş
    34
    Mesajlar
    3.995
    Konular
    481
    Teşekkür et
    1.344
    3.748 Defa 725 konuda teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    PS3
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tecrübe Puanı
    10
    Hesaplar

    Gamertag: shn istanbul PSN ID: codshn Steam ID: shn_ps3

    Cevap: PS4 2.50 CFW | PS4 Kırıldı | Mart 2016

    zepharoth aslında haklısın çünki çok fazla kırıldı diye sahte haber çıktı kurunun yanında yaşta yanıyor bu sebeple fakat ps4 2.50 cfw doğru bir haberdir.
    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ][/B][/SIZE][/COLOR]

    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

    Wİİ SOFT MOD-XBOX 360 RGH -JTAG-PS3 DOWNGRADE-PSP OYUNLARI VE TAMİRLERİ


    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

    Kartaltepe Mahallesi ,Mektupçu Sokak No 4 Bakırköy İstanbul

    Mail : shn_istanbul@hotmail.com

    Tel: 0212 660 75 15

    Cep: 0543 329 48 82


    Telefon ile arama saatleri: Sabah 10:30 Akşam 8:30
    Kısa adres tarifleri:

    Bakıröy Meydan'daki Taksim dolmuşlarının tam karşı sokağı.

    Bakırköy Meydan'daki İETT otobus duraklarının bir arka sokağı.

    Dükkan İsmi : Shn İstanbul


    Bizi Taklit Edenlerden Uzak Durunuz SHN İSTANBUL Bakırköy'de Başka Şubesi Yoktur.




    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

  14. Aşağıdaki kullanıcı Shn istanbulkullanıcısına teşekkür ettiler:

    iskocc (23-03-2016)

Sayfa 1/3 1 2 3 SonSon
  • Bu konuyu beğendiniz mi?

    PS4 2.50 CFW | PS4 Kırıldı mı ? | Mart 2016

    Güncel Beğeni


    Değerlendirme: Toplam 3 oy almıştır, ortalama Değerlendirmesi 2.00 puandır.

Etiketlenen üyelerin listesi

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •