Arama:

Tür: Mesaj; Üyelerimiz: xx360xx

Sayfa 1/3 1 2 3

Arama: Arama işlemi Toplam 0.01 Saniye sürmüştür.

  1. Konu: lütfen yardım

    en son yazan xx360xx
    Cevaplar
    0
    Hit
    541

    Mesajı göster

    arkadaşlar cfw den ofw ye oyun atılırmı atılırsa nasıl atılır vede elimde psn oyunu var bunu nasıl ofwde oynarım(cfw konsol var)
  2. Cevap: Sistem 4.80 oldu. Hdmi girisinde direk konsol kapaniyor...

    şahin abiyi ara bi sor istersen kesin olarak çalışır diyemem ama istersen bekle cfw çıkacak gibi benimde ofw 4.65 ben bekliyorum cfw çıkmasını çıkmazsada sanırım swap istemezsen anakartının değişmesi...
  3. Cevap: Sistem 4.80 oldu. Hdmi girisinde direk konsol kapaniyor...

    kardeş hdmi için power tuşunu basılı tutarak ps3ünü aç ve kapanıncaya kadar bekle ve tekrar basılı tutarak aç ikinci dıt sesi gelince basılı tutmayı bırak burdan hdmi ayarı yapıcaksın bu şekilde...
  4. Cevaplar
    21
    Hit
    5.082

    [Sabit] [/PS3/ Türkçe Yama] Mesajı göster

    sayın scofield oyun ş,ö,ü,ç harflerini desteklemektedir bilginize sunarım
  5. Cevaplar
    1
    Hit
    620

    SORUN Mesajı göster

    kardeş sen bunu pcmi zannetin flaşa oyunu at aç oyna değil ki :D
    1.aldığın ps3 cfw mi yani kırık versiyonmu aldın yoksa sıfır mı?
    2.sıfırsa slim mi süper slim mi?
    3.data code si ne cihazın altında...
  6. Cevaplar
    12
    Hit
    1.948

    Mesajı göster

    hayır aynı cfw deki gibi fix yapsan yeter internetten ara cobra ode yeni oyunları oynama diye ilk çıkan siteye tıkla orda rehber var onu uygula açılır oyun
  7. Konu: GTA V Oyun Kaydolmuyor :(

    en son yazan xx360xx
    Cevaplar
    1
    Hit
    1.080

    Cevap: GTA V Oyun Kaydolmuyor :(

    kardeş oyun ayarlarından autosave on off diye seçenek var o off olmuştur on yap onu düzelire
  8. Cevaplar
    24
    Hit
    2.440

    Cevap: cobra ode swap devreye girmiyor

    son olarak sen hangi oyunu açmaya çalışıyorsun açmaya çalıştığın oyundamı bu hata var yoksa hepsindemi açmaya çalıştığın oyun 4.53 üstü ofw çıkmadan önce çalışıyormuydu yoksa daha önce oynamadığın...
  9. Cevaplar
    24
    Hit
    2.440

    Cevap: cobra ode swap devreye girmiyor

    ode deki ışıklar kırmızı mavi yanıyor daha sonra yeşil mavi sende de böyle oluyormu
  10. Cevaplar
    24
    Hit
    2.440

    Cevap: cobra ode swap devreye girmiyor

    cobra.cfg ayarını yaptınmı
  11. Konu: 80010009 hatasi !!

    en son yazan xx360xx
    Cevaplar
    8
    Hit
    1.318

    Cevap: 80010009 hatasi !!

    kardeş ps3 ode limi cfw mi odeli ise swap disk yapman gerekli 4.65 e yükselttiğin için
  12. Cevaplar
    1
    Hit
    1.190

    [Sabit] Cevap: Dead Island Game Of The Year Edition XBOX360

    linkler ölmüş yenileye bilirmisin acaba scofield rica etsem
  13. Cevaplar
    1
    Hit
    702

    Cevap: assasins creed 1 oyundan atma sorunu e3 ode pro

    kardeş hata falan mı veriyor sorun ne detaylı yazar mısın hata veriyorsa numarasını veya ne hatası verdiğini buraya yazarsan daha iyi yardım ederim
  14. Cevaplar
    12
    Hit
    1.948

    Mesajı göster

    ne hatası geliyor swap yaptınmı ps3 e kasa slim mi süper slimmi süper slime olan swapı uyguladınsa yanlış yapmışsın çünkü slim swapı çok farklı dmc ye falan ihtiyaç var.
  15. Konu: Oyun açılmıyor

    en son yazan xx360xx
    Cevaplar
    1
    Hit
    587

    Mesajı göster

    kardeş o oyunlar 4.53 de açılmaz param.sfo ile eboot da düzenleme yapman gerek detaylı bilmiyorum
  16. Cevaplar
    133
    Hit
    19.101

    [Sabit] [/PS3/ Türkçe Yama] Mesajı göster

    Scofield test aşaması bitmediyse başlıkta belirt test aşamasında diyede herkes yok link çalışmıyor yok link ölmüş yenilermisin gibi muhabbetler etmesin
  17. Cevaplar
    133
    Hit
    19.101

    [Sabit] [/PS3/ Türkçe Yama] Mesajı göster

    evet kardeş çıkmış onu görmemişim valla süpersin scofield hızına yetişilmiyor
  18. Cevaplar
    133
    Hit
    19.101

    [Sabit] [/PS3/ Türkçe Yama] Mesajı göster

    Scofield emeğine sağlık o kadar uğraşıyorsun bizim için valla helal olsun bu arada wolfenstein the new orderada türkçe yama gelecekmi
  19. Cevaplar
    2
    Hit
    769

    Cevap: diablo 3 e3 ode pro 80010017

    orjinal eboot atman gerekli oyuna o hatayı ebootdan alırsın
  20. Mesajı göster

    2 ayı geçti bi gelişme yokmu hala
  21. Cevaplar
    20
    Hit
    2.962

    Cevap: Cobra Ode PS3 4K 4.60 4.65 EBOOT SWAP

    bu diski yapıp satan varmı arkadaşlar bu sitede varsa fiyatı ne kadar
  22. Cevaplar
    2
    Hit
    658

    Mesajı göster

    hayır bu zamana kadar hiç multi oynamadım oynamamda daima single oynarım cihaz 4.65 sürüme yüksetilmiş o yüzden istiyorum.
  23. Cevaplar
    2
    Hit
    658

    Mesajı göster

    arkadaşlar ps3 odeli 4.65 versiyon için dmc modül nerden edinebilirim bide nh-game de var fiyatı 23,50 dolar diyo nasıl bi site güvenilirmi alsam sıkıntı çıkarmı
  24. Cevaplar
    8
    Hit
    1.203

    SORUN Mesajı göster

    kardeş hata nerde biliyomusun bu yanlış olan PS3/UPDATE/PS3UPDATE.PUP buda doğru olan PS3/UPDATE/PS3UPDAT.PUP olay budur hadi kolay gelsin.
  25. Cevaplar
    6
    Hit
    1.313

    Mesajı göster

    önce cümle kurmayı öğren sonra gel karşıma
58 sonuçtan 1 ile 25 arası
Sayfa 1/3 1 2 3