NOTICE Bilgilendirme : Bu konu 1286 gün önce başlatıldı . bu konu ile ilgili son cevap yazılmış olabilir.Yeni bir konu açmadan önce gözden geçirin...
Sayfa 1/2 1 2 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası
Like Tree1Beğeni

Konu: Adım Adım GTA 5 RGH/JTAG Yükleme,Çalıştırma Rehberi

  1. #1
    Shn istanbul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09/03/11
    Yer
    istanbul
    Yaş
    33
    Mesajlar
    3.995
    Konular
    481
    Teşekkür et
    1.344
    3.743 Defa 725 konuda teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    PS3
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tecrübe Puanı
    10
    Hesaplar

    Gamertag: shn istanbul PSN ID: codshn Steam ID: shn_ps3

    Adım Adım GTA 5 RGH/JTAG Yükleme,Çalıştırma Rehberi

    Dikkat= Arkadaşlar özel mesaj atmayın. Sorunlarınızı konu altından sorun ki diğer insanlarda sorularınızın cevaplarından faydalanabilsin.

    Arkadaşlar öncelikle bu işlemleri yaparken dashboard sürümüm 16537( oyunu oynayabilmek için en az 16202 olması lazım), dashlaunch sürümüm 3.08 . Az önce GTA 5 i sorunsuz açtım ve ilk 2 görevi yaptım. Burada bir rehber hazırlayayım diyorum.

    Öncelikle bu oyun normal 2 diskli oyunlardan daha farklı. 1. disk önyükleme yapılıyor. 2. diskten oyun oynanıyor.


    1-) İndirdiğimiz disk 1i exiso programı ile ( burada exiso kullanmak zorundasınız,exiso gui= [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ] ) çıkartın.

    Çıkartınca böyle bir görünüm elde eceksiniz.


    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]
    Çıkarttığınız zaman çıkarttığınız klasörde content klasörü içinde gtavdisc1\content\0000000000000000\545408A7\000000 02 belirtilen yolda 4 tane dosya var.



    O 4 tane dosyayı xboxınızın dahili hddsine belirtilen konuma atın.

    hdd1\content\0000000000000000\545408A7\00000002

    Tamamdır. Disk 1 ile işimiz bu kadar. Şu an oyunun 8 gblık önyüklemesini yapmış bulunduk. Aslında bu dosyaları DLC gibi düşünebilirsiniz. Dahili hddsi olmayanlar harici hddye veya usbye nasıl DLC yüklüyorlarsa bu dosyaları öyle yüklesinler.

    2-)İndirdiğimiz disk 2ii exiso programı veya iso2god programı (hangisini istersek ben exiso kullandım.) yla jtag-rip haline getirelim.

    Jtag-rip haline getirdiğimiz bu dosyayı istersek dahili hdd de hdd1/content/00000 kısmına istiyorsak harici hdd de oyunları attığımız klasöre atalım. Ben harici hddye attım disk 2 yi.

    ÖZETLE= DİSK 1 EXİSO İLE ÇIKARTILMALI.

    DİSK 2 İSTER EXİSO İSTER İSO2GOD SİZ BİLİRSİNİZ.

    Daha sonra oyunu disk 2 den başlatın. zaten sadece 1 simge görünecek çünkü disk 1i dlc gibi yükledik. Keyfine bakın.


    burakb23 kullanıcısından alıntıdır turkcexbox.com
    batu9802 Bunu Beğendi
    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ][/B][/SIZE][/COLOR]

    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

    Wİİ SOFT MOD-XBOX 360 RGH -JTAG-PS3 DOWNGRADE-PSP OYUNLARI VE TAMİRLERİ


    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

    Kartaltepe Mahallesi ,Mektupçu Sokak No 4 Bakırköy İstanbul

    Mail : shn_istanbul@hotmail.com

    Tel: 0212 660 75 15

    Cep: 0543 329 48 82


    Telefon ile arama saatleri: Sabah 10:30 Akşam 8:30
    Kısa adres tarifleri:

    Bakıröy Meydan'daki Taksim dolmuşlarının tam karşı sokağı.

    Bakırköy Meydan'daki İETT otobus duraklarının bir arka sokağı.

    Dükkan İsmi : Shn İstanbul


    Bizi Taklit Edenlerden Uzak Durunuz SHN İSTANBUL Bakırköy'de Başka Şubesi Yoktur.




    [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]

  2. Bu Mesaj için Shn istanbulİsimli Kullanıcıya, 5Üyemiz Teşekkür Etmiştir:

    batu9802 (27-12-2014), googkhan (14-10-2013), hepyek03 (03-02-2014), iski (01-03-2015), JokeR (17-09-2013)

  3. #2
    JokeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    14/07/11
    Yer
    iStanbuL
    Mesajlar
    222
    Konular
    14
    Teşekkür et
    144
    101 Defa 41 konuda teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    PS3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tecrübe Puanı
    10
    Hesaplar

    Gamertag: JokeRXbox PSN ID: JokeR_Ps Steam ID: JokeR_steam

    Cevap: Adım Adım GTA 5 RGH/JTAG Yükleme,Çalıştırma Rehberi

    YararLı Paylaşım Eyw Abi
    WHY so SERIOUS.. ?

  4. #3

    Üyelik tarihi
    17/09/13
    Yaş
    25
    Mesajlar
    1
    Konular
    0
    Teşekkür et
    0
    0 Defa 0 konuda teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    X-BOX 360
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    User Info
    Son Mesaj
    17-09-2013 12:58
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Adım Adım GTA 5 RGH/JTAG Yükleme,Çalıştırma Rehberi

    Abi Kolay gelsin bana hariciye o contentler nasıl atılıyo bi yardım cı olur musun daha yeniyim hiç bi bilgim yok nasıl atıldığından da

  5. #4

    Üyelik tarihi
    20/09/13
    Yaş
    34
    Mesajlar
    1
    Konular
    0
    Teşekkür et
    0
    0 Defa 0 konuda teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    X-BOX 360
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    User Info
    Son Mesaj
    20-09-2013 14:01
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Adım Adım GTA 5 RGH/JTAG Yükleme,Çalıştırma Rehberi

    Merhaba benimde sistem (Dashboard 2.0.16197) bu şekilde, güncellememi yapmam gerekiyor?

  6. #5
    mark159357 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    07/07/13
    Yaş
    21
    Mesajlar
    6
    Konular
    4
    Teşekkür et
    1
    0 Defa 0 konuda teşekkür aldı ..
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Adım Adım GTA 5 RGH/JTAG Yükleme,Çalıştırma Rehberi

    hdd1\content\0000000000000000\545408A7\00000002 bu konumdaki 545408A7 dosyası benim xbox ımın hdd sinde bulunmuyor ne yapabilirim

  7. #6

    Üyelik tarihi
    04/02/12
    Mesajlar
    1
    Konular
    0
    Teşekkür et
    0
    0 Defa 0 konuda teşekkür aldı ..
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    User Info
    Son Mesaj
    21-09-2013 23:28
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Adım Adım GTA 5 RGH/JTAG Yükleme,Çalıştırma Rehberi

    Hocam peki bende FW 3.0 bulunuyor. Oyunu benim nasıl kurmam gerekli yardımcı olur musunuz ??

  8. #7

    Üyelik tarihi
    22/09/13
    Yaş
    28
    Mesajlar
    1
    Konular
    0
    Teşekkür et
    0
    0 Defa 0 konuda teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    X-BOX 360
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    User Info
    Son Mesaj
    22-09-2013 14:22
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Adım Adım GTA 5 RGH/JTAG Yükleme,Çalıştırma Rehberi

    dediklerini yaptım ancak disc 2 den oyunu başlatmaya çalıştığımda sarı Alert uyarısı çıktı ve disc 2 yi takın diyor.ne yapmalıyız. aynı sorun medal of huner da da war 2 disci oyunları çalıştıramıyorum.
    yarıdmın için şimdiden teşekkürler

  9. #8

    Üyelik tarihi
    06/05/11
    Mesajlar
    1
    Konular
    0
    Teşekkür et
    0
    0 Defa 0 konuda teşekkür aldı ..
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    User Info
    Son Mesaj
    17-10-2013 15:44
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Adım Adım GTA 5 RGH/JTAG Yükleme,Çalıştırma Rehberi

    hocam benimki hiç açılmıyor ana o xboxın orjinal yerine atıyor kırmızı bi yazı try again diyor

  10. #9
    togy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    20/10/13
    Mesajlar
    1
    Konular
    0
    Teşekkür et
    0
    0 Defa 0 konuda teşekkür aldı ..
    İlgi Alanı
    X-BOX 360
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    User Info
    Son Mesaj
    20-10-2013 18:35
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Adım Adım GTA 5 RGH/JTAG Yükleme,Çalıştırma Rehberi

    dostum harfiyen uyguladım ama arkadaşların dediği hatayı bende alıyorum.

  11. #10

    Üyelik tarihi
    13/04/13
    Mesajlar
    1
    Konular
    0
    Teşekkür et
    0
    0 Defa 0 konuda teşekkür aldı ..
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    User Info
    Son Mesaj
    02-11-2013 17:27
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Adım Adım GTA 5 RGH/JTAG Yükleme,Çalıştırma Rehberi

    selamlar bende jtag rip halinde indirdim onu nasıl yapmalıyım

Sayfa 1/2 1 2 SonSon
  • Bu konuyu beğendiniz mi?

    Adım Adım GTA 5 RGH/JTAG Yükleme,Çalıştırma Rehberi

    Güncel Beğeni


    Değerlendirme: Toplam 4 oy almıştır, ortalama Değerlendirmesi 1.75 puandır.

Etiketlenen üyelerin listesi

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •